Társat keresel? Férfi vagy nő vagy?
Egy másik közmondás, de igaz és sok nő vallja :
Minden férfit meg lehet szeretni "egy bizonyos szintig" :-)
A másik :
Egy férfiben legerotikusabb a siker. :-)
41
Ha lenne egy férfi, aki okos, intelligens, humoros (de nem ez a folyton viccelődő fajta), jószívű, nyitott, akkor tőlem lehet alacsony, kövérkés, kopaszodó. A szép (inkább jó, azaz ápolt) fogakhoz ragaszkodom. 😂😂
Sajnos nem mondtál újat 43- as.
Én már rég elfelejtettem a netet.
Vagy sikerül természetes körülmények közt, vagy nem.
A net lehetne akár egy nagyon jó dolog is, de sajnos átok ült rá.
Arról nemis beszélve, hogy a társkereső oldalak üzemeltetői kihasználják ezt az elkeseredett helyzetet, és eléggé pénz központú lett a dolog.
Persze van kivétel is, ezt is elkell ismerni.
Erről még nem hallottam, hogy valaki 2 értelmes szót sem tudott kimondani.
Álltalában a kilókkal, a magassággal, és a 10-15 évvel korábbi képekkel szokott baj lenni.
Na igen.
Én azért hagytam abba a netes találkozásokat, mert én rögtön, az első pillanatban érzem, hogy megvan e a szikra, megvan e az a bizonyos kis plussz.
Annál nincs kellemetlenebb helyzet, amikor azonnal tudod, hogy nem oké a dolog, de illemből mégis elkell tölteni vele egy bizonyos időt, esetleg meghívja az ember egy kávéra, vagy ücsire, úgy, hogy tudod, hogy tárgytalan a dolog.
Ez nagyon kellemetlen szituáció.
Meghallgathattuk a férfiak vekengését. Gratula. :))
Hát én voltam olyan randin, ahol az első fél órában egy kicsit sem tűnt úgy, hogy a pasi érdeklődik irántam, aztán a következő fél órában már nyitott felém, a végén levakarni sem tudtam. :))
Mindenkinek érdemes esélyt adni, aki egy kicsit is szimpatikus. Mit vagytok úgy oda az időtökkel, hogy nem akarjátok pazarolni? Nevetséges. Akkor ne pazarolájtok, de nőtök nem lesz.
Sajnos ebben a helyzetben és még sok ehhez hasonlóban nem a szimpátia volt a probléma. Ez emberi, viselkedésbeli gond, amikor az adott nő mindenkiben keresi a rosszat, a lehetetlent és mindenki rossz csak ő a tökéletes. Én ezt így éreztem már a telefonos beszélgetések óta is. El is árulta magát a találkozók előtt hogy rossz a hozzáállása az egészhez, meg hogy rossz előérzete van, gondoltam hogy kellemetlen lesz és eredménytelen a találkozó, de ez számomra mindinkább sértő volt a részéről.
Na mindegy, nem látom értelmét már ezeknek a noname embereknek, inkább ráhagyom az egészet. Csak időhúzás interneten ismerkedni.
48
Hát azzal nyilván nem kell talizni, akinek rossz előérzete van...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!