Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Társat keresel? Férfi vagy nő...

Társat keresel? Férfi vagy nő vagy?

Figyelt kérdés

2022. okt. 13. 17:28
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim válasza:

Egy másik közmondás, de igaz és sok nő vallja :

Minden férfit meg lehet szeretni "egy bizonyos szintig" :-)

A másik :

Egy férfiben legerotikusabb a siker. :-)

2022. okt. 21. 09:05
 42/56 anonim válasza:

41

Ha lenne egy férfi, aki okos, intelligens, humoros (de nem ez a folyton viccelődő fajta), jószívű, nyitott, akkor tőlem lehet alacsony, kövérkés, kopaszodó. A szép (inkább jó, azaz ápolt) fogakhoz ragaszkodom. 😂😂

2022. okt. 21. 09:35
 43/56 anonim válasza:
Ma volt egy randim, szánalom volt az egész. A csaj nem tudott kinyögni két értelmes szót. Aki neten ismerkedik azzal van valami gond.
2022. okt. 21. 17:27
 44/56 anonim válasza:

Sajnos nem mondtál újat 43- as.

Én már rég elfelejtettem a netet.

Vagy sikerül természetes körülmények közt, vagy nem.

A net lehetne akár egy nagyon jó dolog is, de sajnos átok ült rá.

Arról nemis beszélve, hogy a társkereső oldalak üzemeltetői kihasználják ezt az elkeseredett helyzetet, és eléggé pénz központú lett a dolog.

Persze van kivétel is, ezt is elkell ismerni.

Erről még nem hallottam, hogy valaki 2 értelmes szót sem tudott kimondani.

Álltalában a kilókkal, a magassággal, és a 10-15 évvel korábbi képekkel szokott baj lenni.

2022. okt. 21. 19:42
 45/56 anonim válasza:
Ebben az esetben a kommunikációval volt probléma. Próbáltam a csajt beszéltetni, de képtelen volt érdeklődő lenni. Annyit tudott kinyögni hogy nem vagyok laza. És nem tudja mi legyen. Elköszöntem, otthagytam. Felesleges időpocsékolás volt, persze tudtam hogy értelmetlen, de úgy voltam vele, az időn kívül nincs vesztenivalóm. Meglepett volna ha normális lesz XD
2022. okt. 21. 20:09
 46/56 anonim válasza:

Na igen.

Én azért hagytam abba a netes találkozásokat, mert én rögtön, az első pillanatban érzem, hogy megvan e a szikra, megvan e az a bizonyos kis plussz.

Annál nincs kellemetlenebb helyzet, amikor azonnal tudod, hogy nem oké a dolog, de illemből mégis elkell tölteni vele egy bizonyos időt, esetleg meghívja az ember egy kávéra, vagy ücsire, úgy, hogy tudod, hogy tárgytalan a dolog.

Ez nagyon kellemetlen szituáció.

2022. okt. 21. 20:32
 47/56 anonim válasza:

Meghallgathattuk a férfiak vekengését. Gratula. :))

Hát én voltam olyan randin, ahol az első fél órában egy kicsit sem tűnt úgy, hogy a pasi érdeklődik irántam, aztán a következő fél órában már nyitott felém, a végén levakarni sem tudtam. :))

Mindenkinek érdemes esélyt adni, aki egy kicsit is szimpatikus. Mit vagytok úgy oda az időtökkel, hogy nem akarjátok pazarolni? Nevetséges. Akkor ne pazarolájtok, de nőtök nem lesz.

2022. okt. 21. 21:18
 48/56 anonim válasza:

Sajnos ebben a helyzetben és még sok ehhez hasonlóban nem a szimpátia volt a probléma. Ez emberi, viselkedésbeli gond, amikor az adott nő mindenkiben keresi a rosszat, a lehetetlent és mindenki rossz csak ő a tökéletes. Én ezt így éreztem már a telefonos beszélgetések óta is. El is árulta magát a találkozók előtt hogy rossz a hozzáállása az egészhez, meg hogy rossz előérzete van, gondoltam hogy kellemetlen lesz és eredménytelen a találkozó, de ez számomra mindinkább sértő volt a részéről.

Na mindegy, nem látom értelmét már ezeknek a noname embereknek, inkább ráhagyom az egészet. Csak időhúzás interneten ismerkedni.

2022. okt. 21. 21:18
 49/56 anonim válasza:

48

Hát azzal nyilván nem kell talizni, akinek rossz előérzete van...

2022. okt. 21. 21:20
 50/56 anonim válasza:
47, azért megszólni valakit, mert szeretett volna egy kapcsolatot elég visszataszító stílus. NEm lesz nőnk? Akkor nem lesz, de olyan nőt mint te nem is kérek még a hátam közepére sem.
2022. okt. 21. 21:20
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!