Társat keresel? Férfi vagy nő vagy?
19.
Sajnos nem találtál bele, de mindegy. 🤣🤦♂️
15#
Nekem is van statisztikám, az is mennyire igaz ezek után
Erre mondják azt hogy nem esett messze az alma a fájától. Itt is a pasik szeretnének többségben társat keresni!
22
Éppen fordítva!!
N
23
Nem releváns. Itt valóban nem sok nő keres társat, saját vélemény és tapasztalat szerint nem véletlenül!!!!
N
23
"Erre mondják azt hogy nem esett messze az alma a fájától." Te tudod, hogy ez a közmondás mit jelent? Mert itt értelmezhetetlen. :))
Nem itt kell társat keresni, ez az oldal nem erről szól.
A baj az, hogy a nők a hétközbapi életben, más helyzetekben sem igazán adnak bele apait anyait.
Jól elvannak mint a birsalma kompót.
Épp nemrég hallottam egy történetet.
35 éves szingli ffi ismerősöm utazott a villamoson. Szemkontaktusba került egy lánnyal, aki viszonozta a jeleket. Mosoly, szemezés, stb.
Leszáltak a villamosról, barátom megszólította a hölgyet.
Erre a hölgy úgy reagált, hogy ő most nincs felkészülve egy kapcsolatra, ő erre most nem is számított, őt ez a helyzet most váratlanul érte, és aranyosan elköszönt.
Hát kérdem én. Akkor vajon mire vár?? Ennél jobb alkalom nem kell. Természetes életbeli ismerkedés. Ennél nem kell jobb.
A netnél sokkal jobb, ahol mindenki 20 kilóval könnyebb mint a valóság.
Ez van sajnos.
A társkeresés nagyon egyoldalú lett.
Persze talán az is probléma, hogy ma már szinte 100%-osan élethü segédeszközöket lehet kapni, és ez a nőknek így nagyon kellemes.
Nem felesel, nem vitatkozik, nem veszekszik, nem iszik, ellenben mindíg kemény, és teszi a dolgát. 🤭
Bumm neki. Ezért nincs szükség ma már a férfiakra. 😥😢
27
Ahham. És a vibrátorommal (amúgy nincs) fogok beszélgetni, ugye? Fuh, de egyszerűen látod a dolgokat.
És az fel sem merül benned, hogy az ismerősöd által megszólított lánynak a) van pasija b) nem tetszett neki az ismerősöd c) túl rámenősnek érezte d) jövő héten megy egy évre külföldre?
27
Amúgy ha nem tudnád, vannak műpuncik is. Tehát semmi értelme annak, amit mondasz, mert akkor én nőként tudnék ilyen végtelenül leegyszerűsített dolgot mondani, hogy a férfiaknak azért nem kell partner, mert ott a bármikor dugható műpunci.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!