Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Társat keresel? Férfi vagy nő...

Társat keresel? Férfi vagy nő vagy?

Figyelt kérdés

2022. okt. 13. 17:28
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim válasza:
Ennyi itt a pasi,vagy mindegyik 3néven fut?
2022. okt. 13. 23:01
 12/56 anonim válasza:

A 12 -es jól leírta :)

És igaza van teljesen !

2022. okt. 14. 03:58
 13/56 anonim válasza:

Én férfi vagyok, és heteró alapon női társat keresek, de sajnos kezdenek elszálni a reményeim.

Tudom, hogy a társkeresés a fiatalok un "biznisze".

56 évesen már sajnos tudom, hogy ez a hajó már elment.😢

Elment, de én még bizakodom, hátha léket kap, és visszafordúl a kikötőbe. 😃😄

2022. okt. 14. 15:35
 14/56 anonim válasza:

13

A korodbeli férfiak nem nagyon szoktak valójában társat keresni. Vagy kapcsolatban élnek, vagy vége lett az első, második, x-edik házasságuknak és örülnek, hogy élnek, vagy totál meg vannak testileg és/vagy lelkileg öregedve.

2022. okt. 14. 19:18
 15/56 anonim válasza:

14.

Ebben teljesen igazad van, szerencsére én kakukktojás vagyok.

Én a kapcsolatomban mentem teljesen tönkre, de szakítottam, és most 56 évesen jobb állapotban vagyok egészségileg is, fizikailag is, mint 40 évesen.

Én nem magamba roskadtam, nem kezdtem el inni, lezülleni, hanem rendbe tettem az életem.

De egyébként igazad van, mert nagyon kevesen képesek erre.

Én úgy érzem, hogy ha találok egy normális társat, akkor nekem mégcsak most kezdődik majd az igazi élet.

13#

2022. okt. 14. 19:29
 16/56 anonim válasza:

15

És mit jelent neked a normális társ? :)

14

2022. okt. 14. 19:32
 17/56 anonim válasza:

Semmi eget rengetően nagy dologra ne gondolj.

Az viszont fontos, hogy az emverben megmozgasson valamit, legyen meg a kellő szikra, a kémia, mert annélkül nem működik.

Legyen normális életvitele, legyen munkahelye, tudjon szeretni. Az sem baj ha ki is tudja mutatni, bár tudom ez már luxus kérés. / Sajnos./ 🤫

Nézzen ki valahogy, ne legyen rajta jelentős túlsúly, legyen kedves, aranyos, és társ a hétköznapokban.

Nem házvezető nőt keresek, tudok főzni, mosni, takarítani, eltudom látni a háztartást.

Röviden most ennyi jutott eszembe. 🤭

15"

2022. okt. 14. 20:59
 18/56 anonim válasza:

Ja. És azt elfelejtettem, hogy nálam egy nőnek mosogatnia sem kell, mert egy igazi nőnek szép körmei, és szép kezecskéje van, és az nekem tetszik nagyon.

Nem engedném, hogy a sok mosogatószer tönkretegye. 🙈

15#

2022. okt. 14. 21:10
 19/56 anonim válasza:
Férfi létemre én mosogatok el mindig kézzel legalább 20 éve,és semmi baja a körmömnek,illetve a kezemnek sem...15-ös valami vén kéjenc lehet...A "szmájlik" pedig kivitték a maradék hajam is.Pedómaci power...
2022. okt. 14. 22:57
 20/56 anonim válasza:

19

Hááát... "egy igazi nőnek szép körmei, és szép kezecskéje van," ez ritka gáz, valóban. 😂😂

2022. okt. 14. 23:22
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!