Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Társat keresel? Férfi vagy nő...

Társat keresel? Férfi vagy nő vagy?

Figyelt kérdés

2022. okt. 13. 17:28
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim válasza:
Nem a Gyakori kérdések oldalról beszélek hanem a társkereső oldalak (Badoo, Tinder és Randivonal) társairól!
2022. okt. 20. 16:27
 32/56 anonim válasza:

30, 31

Gondolom ugyanaz az ember vagy.

Nos, én meg nő létemre írtam férfiaknak társkeresőn és ők nem válaszoltak. Hoppá.

Szerintem teljesen feleslegesen ezen "izélni" meg dühöngeni, hogy a nők nem válaszolnak. Megtehetik. Sokan írnak nekik (akár napi 10-től 100-ig számú levelet kaphatnak). Hogy válaszolnának mindenkinek? Mennyi időbe telne?

És megfordítva: ha neked napi 10-100 leveled lenne, egy idő után nem unnád meg, hogy válaszolj?

Ez csak egy totál felszínes bullshit, hogy a nők nem keresnek társat (társkeresőn, itt, élőben). Dehogynem. Csak a) szar a felhozatal b) attól még, hogy neked tetszik vki, attól még nem biztos, hogy te is tetszel neki, stb. stb.

Éppenséggel pont, hogy a nők szeretnének jobban TÁRSAT, egy olyan EMBERT, akire számíthatnak, akiben bízhatnak, akit szerethetnek.

A társkeresőkön TRAGIKUS a felhozatal a férfiakból. Hidd el, nagyon sokat voltam fent, nagyon sokat próbálkoztam. Nem a levegőbe beszélek.

Kis sztorik: a pasi végig a pincérnőt stírölte (de szó szerint végig), 20 percet késett, 2 telefonját folyamatosan vette fel és beszélt is 5-10 perceket, közölte, hogy kár volt eljönnie a randira, mert már olyan jól bekuckózott otthon és fel kellett öltöznie és be kellett ülnie az autójába (mellesleg jegyzem meg, kb. 3 percnyi útra volt a lakása és a randi helyszíne autóval), volt, aki az exéről beszélt egy teljes órán keresztül nyitásnak... és még sorolhatnám!

2022. okt. 20. 16:43
 33/56 anonim válasza:

Sajnos ez mind igaz.

Nagyon siralmas lett a társkeresés, mindkét nem részéről. Ezt elkell isjernünk, kert ez tény.

A baj csak az, hogy a sok sok sikertelen próbálkozás után, ha felbukkan valaki aki tényleg egy picit normálisabb, már annak sem hiszünk, mert szinte hihetetlennek tűnik a dolog, és azt hisszük, hogy megjátsza magát.

Így aztán sokszor az van, hogy a tényleg rendes férfiak, és rendes nők is elvesznek szinte.

Mert ha első tali után minden stimmel, és nagyjából minden oké, az már sajnos gyanúsnak tűnik.

2022. okt. 20. 17:02
 34/56 anonim válasza:

33

Hát nem tudom... Én a sok rossz tapasztalat után sem adtam fel és elég fura lenne, hogy ha sok minden stimmelne (mert minden nem fog), akkor megijednék... Én biztos nem. Ja, mert nő vagyok. 😂😂😂

Akkor most kik is kitartóbbak, elszántabbak, bátrabbak?

2022. okt. 20. 19:34
 35/56 anonim válasza:

Drága 34-es.

Én sem adtam föl, erröl szó nincs.

Pedig engem ismerőseim még biztatnak is néha, hogy ne akarjak kapcsolatot, mert van egy nagyon jó, független, anyagi gondoktól mentes marha jó életem.

Amint megjelenik a nő, minden borulni fog.

Én meg erre azt mondom, hogy drága barátaim, én már úgy várom ezt a bizonyos "borulást", hogy kétezer évvel ezelőtt Jézust nem várták úgy.

Szóval a helyzet az, hogy az egyedüli életnek is vannak előnyei, én ezt nem tagadom.

Csak az a baj, hogy az élet nem így lett megtervezve.

Hiába adnak neked egy darab szalonnàt, ha nem adnak hozzá kenyeret is.

Egy férfi attól lesz igazán férfi, akkor tudja ellátni a férfi szerepkört, ha nő van mellette.

A nő is akkor tudja magát nőnek érezni, ha férfi van mellette, aki nővé teszi.

Az élet így tud rendesen működni. Társsal lehet igazán élni.

Társ nélkül csak épp hogy éldegélünk. Nem élünk, csak éldegélünk. Elvagyunk valahogy, de nem érezzük jól magunkat.

Úgyhogy képzeld, én sem adom föl. Nincs az a pénz, amiért föladnám.

A hit az csodákra képes, hát majd meglátjuk.

2022. okt. 20. 20:53
 36/56 anonim válasza:

35

Helyes, helyes.

Mondjuk fel nem foghatom, hogy miért borulna minden, ha megjelenik egy nő?

2022. okt. 20. 21:06
 37/56 anonim válasza:

36

És számomra az sem világos, hogy miért lenne rendben bárkinek az élete pusztán attól, hogy anyagi gondoktól mentes az élete...

2022. okt. 20. 21:08
 38/56 anonim válasza:

36.

Ez miért nem egyértelmű?

Ha valaki évekig egyedül él, és történik egy hatalmas nagy csoda, és sikerül összejönni egy nővel, akkor szinte minden megváltozik az illető körül, de ez így van jól.

Egy ilyen változásnak mindenki örül szerintem. Illetve örülne, mert manapság annak az esélye, hogy összejönni egy nővel, az kb 1 a 100 miliárdhoz.

Nagyon nehéz ma a nőkkel ismerkedni, és csak a legszebb férfiaknak van esélyük.

/Nagyon sok a ffi, kevés a nő./

37.

Természetesen a boldogság nem csak anyagi függő, de ha azzal együtt minden más is rendben van, akkor az úgy egész jónak számít.

2022. okt. 20. 23:53
 39/56 anonim válasza:

38

A 35-ben ezt írod: "Pedig engem ismerőseim még biztatnak is néha, hogy ne akarjak kapcsolatot, mert van egy nagyon jó, független, anyagi gondoktól mentes marha jó életem.

Amint megjelenik a nő, minden borulni fog."

A 38-ban meg ezt: "Ha valaki évekig egyedül él, és történik egy hatalmas nagy csoda, és sikerül összejönni egy nővel, akkor szinte minden megváltozik az illető körül, de ez így van jól.

Egy ilyen változásnak mindenki örül szerintem."

Némi (??) ellentmondást vélek felfedezni. El tudod egyáltalán különíteni a saját véleményedet az ismerőseid véleményétől? :))

"Nagyon nehéz ma a nőkkel ismerkedni, és csak a legszebb férfiaknak van esélyük.

/Nagyon sok a ffi, kevés a nő./"

Ahha. Igen. Én is ezt látom. Az utcán 10 emberből 9 férfi van és 1 nő. Komolyra fordítva: ne nevetess már. Annyi van, hogy születésünkkor több a kisfiú, mint a kislány (106 és 100), mert a férfiak annyira keresik a konfliktusos, problémás helyzeteket (ami miatt meghalnak sokan), hogy sajnos több kisfiú baba kell, mint kislány. De ez a különbség is eltűnik (emlékeim szerint) kb. a 30-as éveink elejére.

2022. okt. 21. 08:48
 40/56 anonim válasza:

38

Egyébként honnan jön ez a .... (na itt töröltem) ... butácska gondolat, hogy egy férfinek szépnek kell lennie? Anyám jól mondta, egy férfi legyen okos, egy nő meg szép. De ez is nyilván csak egy naiv és általa sem komolyan vett dolog. Egy férfinek nem a szépségével, hanem az eszével, odaadásával, pozitív hozzáállásával, a nőkéhez képes jóval statikusabb, kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb hozzáállásával kell kiállnia a piacra, nem a szépségével!!

2022. okt. 21. 08:52
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!