Én vagyok a tökéletes férfi, aki után a nők sírnak, csak egy apró defektem van. Jelentkező?
Okos, rendes, megbízható, komoly, a saját dolgaiban határozott, művelt, tanult, van humora, még talán jól is néz ki! Ezeket mind mások (is) mondták rólam. Plusz komoly kapcsolatot akar.
Egy apró bibi van, még soha nem volt nővel (nem incel!). De ez sem olyan gáz, mint ahogy itt tartják, mert ha megismersz akkor látni fogod, hogy megvan ennek az oka, hogy miért alakult így.
Kinek van kedve velem így ismerkedni?
33F
Na ezt átérzem, akkor teljesen egy cipőben járunk, csak én fiatalabb vagyok egy tizessel :D
Most azzal próbálkozok, hogy flörtölni megpróbáljak, és bár nem érzem magam még jónak benne, de már jóval tovább jutottam lányokkal mint eddig akármikor.
Köszi :D
De nem azért írtam hogy kiadjam magamból, hanem tanácsnak, ha már ugyan abban szenvedünk xd
Ha még sosem volt nőd ennyi idősen, de szerettél volna, az nyilvánvalóvá teszi, hogy messze nem te vagy a tökéletes pasi.
Hogy az itteni nők, más nők, az anyukád, a nénikéd és a kutyád mennyire tartanak értékesnek, az semmit sem jelent. Ők nem férfiként tekintenek rád, hanem kisfiúként, barátként, értékes emberként... de nem férfiként. Nőd akkor lesz, ha majd egy nő férfiként tart értékesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!