Én vagyok a tökéletes férfi, aki után a nők sírnak, csak egy apró defektem van. Jelentkező?
Okos, rendes, megbízható, komoly, a saját dolgaiban határozott, művelt, tanult, van humora, még talán jól is néz ki! Ezeket mind mások (is) mondták rólam. Plusz komoly kapcsolatot akar.
Egy apró bibi van, még soha nem volt nővel (nem incel!). De ez sem olyan gáz, mint ahogy itt tartják, mert ha megismersz akkor látni fogod, hogy megvan ennek az oka, hogy miért alakult így.
Kinek van kedve velem így ismerkedni?
33F
De, tényleg szinte tökéletes vagyok azt az egy kis apróságot leszámítva. Még ha most nárcinak is tűnök, de minimum 3 itteni (!) nő is írta, hogy milyen értékes ember vagyok belülről, miután hosszasan leveleztünk. Még egy lány barátom is lett innen.
Szóval #5-6, ha elolvastátok volna azt a pár sort, amit írtam, akkor látnátok, hogy mi velem a probléma konkrétan (igaz az okát nem fejtettem ki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!