Tud(sz) főzni? Szeret(sz) szexelni? Jó barátnő lennél?
Figyelt kérdés
Három igen esetén szívesen vennéd a közeledést?2022. szept. 11. 17:01
41/48 anonim válasza:
Na micsoda?? Várom válaszod. Fogadjunk egy semmirevaló ,sóher pasas vagy
2022. szept. 13. 10:01
42/48 A kérdező kommentje:
41: A fogadást elveszítetted, a nyereményt megtarthatod. Tőled nem kell semmi. Ha te valóban csak ezt akarod kideríteni, és nem azt hogy én valóban egy értékes férfi vagyok... További válaszokat már nem írok, ne várj hiába.
2022. szept. 13. 10:10
43/48 anonim válasza:
Engem érdekelne hol lakik ez a férfi.
2022. szept. 13. 10:17
44/48 anonim válasza:
Értékes,de mibe??! Ha mástól vársz el mindent??! Te meg baszol megírni,mibe vagy értékes...Fogadjunk egy 20on éves semmirevaló vagy.. miért nem írodmeg??!
2022. szept. 13. 10:30
45/48 anonim válasza:
Te tudsz főzni?
2022. szept. 13. 10:39
46/48 anonim válasza:
Ennyit rólad...
2022. szept. 13. 12:00
47/48 anonim válasza:
Tudok főzni, és sütni is, de csak azért nem fogok pasit fogadni, hogy csicskàsnak nézzen, meg kívánságteljesítő gépnek, hogy "ilyen kaját csinàljál, olyan kaját csináljàl, süssél, utána meg go az ágyamba, és szex". Szívesen sütök, főzök arra akit szeretek, de kihasznàlni nem fogom hagyni magam. Egyébként meg a férfinak is két keze, két lába van, ha nekem van időm 12, vagy több óra munka után főzni/sütni, akkor emelje meg a seggét és csinálja meg ő is. Úgy gondolom 8 óra munka után belefér a napba ennyi.
De írom még egyszer: Szívesen sütök, főzök arra a férfira akit szeretek, és persze szívesen szexelek is vele bármennyit.
2022. szept. 14. 18:17
48/48 anonim válasza:
47nél a pont. De itt a kérdező csak egy nagyképű majom
2022. szept. 14. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!