Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha egy lány se...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy lány se szeret?

Figyelt kérdés
Egy 16 éves fiú vagyok is soha nem szeretet még egy lány se. Ötödikbe nagyon szerelmes lettem Jankába is három évig tartot még elfelejtetem, mert elutasítot. Utánna kilencedikbe lettem igazán szerelmes Zitába, de neki meg volt barátja is ezért elutasítot pedig őt még Jankánál is jobban szerettem. Nagyon szomorú voltam is sokat sírtam Zita miatt, de ő rám se nézet. Elkezdtem Zita miatt inni(kb 6-8 sört egy nap) is majdnem megöltem magamat miatta. Mért olyan nehéz fiúként egy barátnőt szerezni aki szeret? Szerintem nem vagyok csúnya(szürke szemű világosbarna hajú vagyok). Csak egy lányt szeretnék akit megölelhetek is megfoghatom a kezét. Régen volt lány ideálom, de mostmár csak az számit hogy szép legyen is szívböl szeresen. Mért olyan nehéz fiúként egy hercegnőt találni, akit a tenyeremen hordozhatok?

2022. aug. 28. 20:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%

9.-ben honnan volt neked pénzed napi 6 sörre?

Hagyjuk a mesét. Átlag kamasznál lányok jönnek-mennek, ez a világ rendje. Kitanuljátok egymást, tapasztalat, emberismeret szerzés.

Ha iszol, hülye vagy. Annál inkább nem lesz barátnőd. Normális lányok nem egy részeges, önsajnálattól és alkoholtól bűzlőu srác társaságára vágynak. Kapd össze magad közvetlen és távlati életcélt leszel szíves kitűzni magad elé, tanulni, művelődni, felépíteni magad, a többi jön magától. Mondd, miről lehet jelen állomásodon egyáltalán beszélgetni veled? A sörről?

2022. aug. 28. 20:34
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Ez úgy kamu, ahogy van.
2022. aug. 28. 20:46
 3/19 A kérdező kommentje:
#2 Eskü nem kamu!
2022. aug. 28. 20:48
 4/19 anonim ***** válasza:
97%

És mi a frászt lehet rajtad szeretni? A söröskorsót markoló magadat, meg hogy részegen böfögöd világgá az önsajnálatodat?

Ne ideálokat kergess, hanem tanulj, dolgozz! Önmagadért, hogy ember legyen belőled, ne egy pacni, aki szétfolyik.

2022. aug. 28. 20:50
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
A helyesírási szótár is elutasított ahogy látom! :D
2022. aug. 28. 20:50
 6/19 A kérdező kommentje:
#5 Német az anyanyelvem.
2022. aug. 28. 20:52
 7/19 anonim ***** válasza:
23%
Akkor húzz vissza németbe migránsf*szt szopni :D
2022. aug. 28. 21:12
 8/19 A kérdező kommentje:
#7 Wenn dua niachst vernünfigs såga kannscht solscht mia ne antworta. Des wår Boarisch.
2022. aug. 28. 21:16
 9/19 A kérdező kommentje:
Fallscht verstea mi.
2022. aug. 28. 21:19
 10/19 anonim ***** válasza:
93%

Na, látod!

Németül sem tudsz. Tanulj, ne igyál.

2022. aug. 28. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!