Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tegyek hogy jobban felhívjam a fiú figyelmét? Többi lent
Tudom, hogy kicsit későn válaszolok, remélem, azóta sikerült a tudtára adnod az érzéseidet, de ha mégsem...
Néhány fiút abszolút hidegen hagy, hogy mit gondolnak mások, csak azt teszi, amit szeretne, nem fél a visszautasítástól. A másik véglet pedig, aki kissé visszahúzódóbb, bizonytalan. Szerintem a srác, aki bejön neked, inkább a második eset. Talán nem az a gond, hogy nem tetszel neki, csak ne tudja, mit lépjen, hogyan reagálnál rá. Szerintem - ahogy azt már előttem is mondták páran - köszönj neki, ha összetalálkoztok, beszéljetek néhány szót akár fölöslegesnek tűnő dolgokról, és hagyd, hogy ő lépjen ezután (pl. ajánlja fel, hogy hazakísér, vagy hogy randira hívjon). Tedd meg te az első lépést azzal, hogy beszélgetést kezdeményezel ahányszor csak lehet, a többi meg már az ő dolga.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!