Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy lány se szeret?
Figyelt kérdés
Egy 16 éves fiú vagyok is soha nem szeretet még egy lány se. Ötödikbe nagyon szerelmes lettem Jankába is három évig tartot még elfelejtetem, mert elutasítot. Utánna kilencedikbe lettem igazán szerelmes Zitába, de neki meg volt barátja is ezért elutasítot pedig őt még Jankánál is jobban szerettem. Nagyon szomorú voltam is sokat sírtam Zita miatt, de ő rám se nézet. Elkezdtem Zita miatt inni(kb 6-8 sört egy nap) is majdnem megöltem magamat miatta. Mért olyan nehéz fiúként egy barátnőt szerezni aki szeret? Szerintem nem vagyok csúnya(szürke szemű világosbarna hajú vagyok). Csak egy lányt szeretnék akit megölelhetek is megfoghatom a kezét. Régen volt lány ideálom, de mostmár csak az számit hogy szép legyen is szívböl szeresen. Mért olyan nehéz fiúként egy hercegnőt találni, akit a tenyeremen hordozhatok?2022. aug. 28. 20:27
11/19 anonim válasza:
Jó a sztori. Marcsa is el szokott utasítani?
12/19 A kérdező kommentje:
#10 Nua wei i koa Hochdeitsch kann bin i do koa Deitscha. Niådawertigå Råssa wia dua sollta mi net kritisiara. Got vafluacha di!
2022. aug. 28. 21:49
13/19 anonim válasza:
Hát ez biztos nem német nyelv, ha mégis, engem nagyon átbsztak az iskolában, meg a nyelvvizsgán.
:D
14/19 A kérdező kommentje:
*Gott
2022. aug. 28. 21:50
15/19 A kérdező kommentje:
#13 Mert Baior nyelv te porosz.
2022. aug. 28. 21:51
16/19 Pretorius25 válasza:
Aki nem szereti önmagát, az hogy várhatja el, hogy más szeresse őt? Van benned valami ami egy lány számára szerethető?
Mert az önsajnálat, a nyavalygás nem ilyen...
17/19 MDaniel98 válasza:
Hát igen, én is azt mondanám, hogy talán nem a legjobban kezeled ezt a dolgot.
18/19 anonim válasza:
Kérlek, ha egy olyan nyelvvel akarsz flexelni amin nem tudsz, legalább szótàrazd ki!!! Mert ez így nagyon nem német!
De egyébként is. Legközelebb jobb sztorit találj ki, mert a 6-8 sör 16 évesen nagyon nem normális egy kiscsaj miatt. Ha most itt tartasz, felnőttként az utcán fogsz élni!
19/19 A kérdező kommentje:
#18 Jobban tudok Németül, mint te vagy akárki aki abból éretségizett.
2022. aug. 31. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!