Tud(sz) főzni? Szeret(sz) szexelni? Jó barátnő lennél?
igen
igen
igen
19: Elsőre azt szeretném ha azt az ételt készítenéd el, ami a legjobban megy. Ha ez az étel finom, tápláló és egészséges akkor már meg is van az új kedvencem. Ha meg még erkölcsi feltételeknek is megfelel, miszerint előtte pl.: nem futott, nem szeretett stb... szóval vegán az rengeteg plusz pont, bár sajnos még egyenlőre nem kőbe vésett feltétel.
De egy egyszerű pörkölt nokedlivel, uborkasalátával is beérem. Ha valami kézzel foghatót szeretnél hallani.
Ha meg mesterszakács vagy, akkor valami olyat szeretnék, amit korábban még soha nem is kóstoltam.
A megterítésben, és a mosogatásban is tudok segíteni, és kavargatni is tudom az ételt. Meg szeretgetni közben a szakácsot. (:
Amúgy én tényleg rád bízom. Akinek megkóstolom az ételét arról feltételezem hogy 1. nem mérgezte meg. 2. a részletekben is megbízom benne. Szóval ha te tudod mit csinálsz, én egy ilyen marginális kérdés miszerint pl egy vagy kettojásos legyen a nokedli szerintem picit főlösleges. Persze ez még az első “közös” ételünk szóval most még bőven van helye.
Inkább azt mond meg, hogy te hogyan s mit szeretnél. Mert azért mégis csak közös lenne, és én is úgy terítek két főre. Például desszertben, előételben én is elég jó vagyok. (: Mit kíván a szád íze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!