Tud(sz) főzni? Szeret(sz) szexelni? Jó barátnő lennél?
32: Nem megszabom, hanem felkockázom. :D De amúgy nincs igazad. Az amit írtam, csak ha most magam elé képzelem... Szóval a lelki szemeimmel látom. Ami nem parancs! Gondolom szabad az embernek személyes preferenciákkal rendelkeznie. De az hogy főzés közben valaki felkickázza a húst... Hát nagyon nem az. :D Talán még a recepteskönyvek is használják ezt a “szakkifejezést.
Értem. Szóval akinek szakács volt az exe az haljon éhen. 😔 Nem ok nélkül egy személyes preferenciám, hogy az esetleges, elkövetkező “jó barátnő”-m tudjon főzni. (nem tárgyiasítás) Ez is húú de nagy személyes preferencia... 🙄 Mert ha tudnád milyenek a szakácsok a magánéletben... Akkor megértenéd.
Ez ugyan úgy vonatkozik azokra is, akik az igenek számától függetlenül már előre ítélkeztek a kérdés olvasása láttán, az egyszerűségre, és mindenféle minden más okokra hivatkozva a tényeim, én, de akárcsak a miértjeim, okaim megismerése nélkül. Elhiszem. Könnyebb felszíneskedni, és vagy a sültgalambra várni (ha már főzéses a példa)...
32: Már előre feltételezed, hogy nem jó nekem főzni, meg összehasonlítom... Mondod ezt úgy hogy sosem főztél rám, nem tápláltál, és igazából semmi jót nem tettél értem. Nem tudom te vsgy e a tizenkilences, viszont hiszed vagy sem még ha összehasonlítanám is (mert jogomban áll) akkor sem lennék olyan taj paraszt hogy megsértsem a “kedvesemet” max a tizedik rosszul elkészített étel után picit átvenném a fakanalat, szórnék bele egy kis “oregánót” (ez csak egy példa) egy kis sót, és egy kis szeretetet, és ha ez sem működik akkor mától rendelünk, mint sok főzésképtelen pár. Vagy étterembe járunk. (De ez titok. Ez senki nem tudhatja. 🤫) Amúgy erről jut eszembe... A négy kérdésből három “olyan alap dolog” amit a férfiak úgy nagy általánosságokban szeretnek és értékelnek, és elég is nekik. Nem követelnek meg túl sokat, túl nagyot. Még is sok nő valamelyiken elvérzik, vagy fennakad... Sok férfi szingli manapság (itt, ezen az oldalon is) , és sok nő sem talál rá a párjára ( főként az irreális elvárásai miatt) (hol van ahhoz az én kockára vágva szeretem a húst...) (amúgy is lassan vegán leszek...). Szóval bővebben az okokról már nem is beszélve, így is hosszú lett ez a gondolat...
Magamat ismerve szeretek, de még soha sem jutottam el oda mondjuk az utóbbi hat évben. A wellness számomra most a teljes kikapcsolást jelenti.
Meg tudnád nekem indokolni a kérdésfelvetés okát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!