Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Pánszexuálisként barátkoznék,...

Pánszexuálisként barátkoznék, randiznék. Hol ismerkedjek, ahol 35 év felettiek is vannak?

Figyelt kérdés
Az elítélő kommentelőknek előre üzenem, hogy puszi 😘

2022. aug. 22. 16:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#9 Erre csak azt tudom leírni, hogy nálam hogy volt. Annak idején (fiatalként) voltam fiúval is és lánnyal is szexuális kapcsolatban. Tehát alapból biszexnek gondoltam magam és nem heteronak. Aztán kb 25-30 éves korom körül észre vettem, hogy olyan embereket is vonzónak tartok, akiről elsőre nem tudom megmondani, hogy biológiailag fiú vagy lány. Felkelti az érdeklődésemet egy mosoly, egy tekintet, egy gesztus, és lényegtelen a test, akiben megtalálom a szikrát. De, hogy miért nem maradtam biszex, és miért alakult ez így, azt nem tudom megmondani :)
2022. aug. 24. 22:31
 12/13 anonim válasza:

Szia! Én lehet ismerkednék, attól függ ki vagy. Mennyire kell 35 felett lenni? Éppenhogy elég? És te milyen korosztály vagy? Melyik megyében élsz? Mivel töltöd szívesen a szabadidőd?

Hosszú hajú vagyok, vékony és az emberek sosem tudják eldönteni, hogy hölgyemnek vagy uramnak szólítsanak. Ha gondolod írj. Remélem az aszexualitás nem véletlen került a tagek közé. :)

2022. aug. 26. 19:23
 13/13 anonim válasza:
Mondjuk itt. :) Én szívesen ismerkednék.
2023. jún. 25. 23:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!