Értelmiségi meleg férfi Budapestről vagy környékéről volna itt ismerkedési szándékkal?
Igen, ismerem a társkeresőket, de próba cseresznye…:-)
Értelmiségi, férfias megjelenésű, kommunikatív partner társaságát keresem Budapesten vagy környékén.
27 éves meleg férfi vagyok, szeretem a művészeteket, az irodalmat, szeretek kirándulni, utazgatni. A nálam idősebb férfiakat tartom vonzónak. Autentikusan szeretnék randizni.
Az autentikusságot régen lekáderezésnek hívták. Illetve ma is alkalmazzák HR-es vonalon. Közösségi portálokon, volt munkahelyeken utánanéznek, rákérdeznek ,hogy milyen volt az illető.
Gondolom a kérdező itt arra gondol,hogy egymás előtt leigazolják egymást mielőtt elkezdenek randizni.Hogy korban, családi állapotban, lakóhelyben ne legyen később pofára esés.
Részben érthető, mert sok a kamus, főleg nős férfi aki farok után lohol.De egy ilyen " kihallgatós " ismerkedés nagyon illúzióromboló ....
Köszi az eddigi kommenteket!:-)
Nem tudtam eldönteni, hogy örülök-e vagy szomorú lettem-e az elolvasásuk után.
Sajnálom, a kérdés kiírása kapcsán nem szerettem volna senkit sem a halálra emlékeztetni...
Autentikus alatt arra gondolok, hogy valódi értékek mentén, kicsit "régimódian", tartalmasan, hosszas és mély beszélgetéseken keresztül ismerjük meg egymást a partnerrel.
Senkit sem szeretnék validáltatni, leigazoltatni, vagy HR-es interjúkba belevonni - szerintem a lényeg az lenne, hogy mindketten élvezzük egymás társaságát, és senki ne érezze, hogy felül van vizsgálva.
Kedves Kérdező !
Nem rád céloztam az 1-es válaszban, amikor fogalmaztam. De a tény, az tény.
Ami pedig az autentikus ismerkedést illeti, ahogyan megfogalmaztad, az nagyon korrekt és követendő !
# 1
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!