Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Értelmiségi meleg férfi...

Értelmiségi meleg férfi Budapestről vagy környékéről volna itt ismerkedési szándékkal?

Figyelt kérdés

Igen, ismerem a társkeresőket, de próba cseresznye…:-)

Értelmiségi, férfias megjelenésű, kommunikatív partner társaságát keresem Budapesten vagy környékén.

27 éves meleg férfi vagyok, szeretem a művészeteket, az irodalmat, szeretek kirándulni, utazgatni. A nálam idősebb férfiakat tartom vonzónak. Autentikusan szeretnék randizni.

jan. 13. 08:05
 1/8 anonim válasza:
Ismertem egy ötvenest, december 10-én halt bele abba, hogy egy ilyen fiatal elhagyta. Ha volt jóindulatú és segítőkész meleg férfi, hát akkor ő az volt.
jan. 13. 10:16
 2/8 anonim válasza:
40+os vagyok.Az utolsó mondat elgondolkodtatott....vajon mire gondolhattál?
jan. 14. 20:30
 3/8 anonim válasza:

Az autentikusságot régen lekáderezésnek hívták. Illetve ma is alkalmazzák HR-es vonalon. Közösségi portálokon, volt munkahelyeken utánanéznek, rákérdeznek ,hogy milyen volt az illető.

Gondolom a kérdező itt arra gondol,hogy egymás előtt leigazolják egymást mielőtt elkezdenek randizni.Hogy korban, családi állapotban, lakóhelyben ne legyen később pofára esés.

Részben érthető, mert sok a kamus, főleg nős férfi aki farok után lohol.De egy ilyen " kihallgatós " ismerkedés nagyon illúzióromboló ....

jan. 15. 04:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi kommenteket!:-)

Nem tudtam eldönteni, hogy örülök-e vagy szomorú lettem-e az elolvasásuk után.

Sajnálom, a kérdés kiírása kapcsán nem szerettem volna senkit sem a halálra emlékeztetni...

Autentikus alatt arra gondolok, hogy valódi értékek mentén, kicsit "régimódian", tartalmasan, hosszas és mély beszélgetéseken keresztül ismerjük meg egymást a partnerrel.

Senkit sem szeretnék validáltatni, leigazoltatni, vagy HR-es interjúkba belevonni - szerintem a lényeg az lenne, hogy mindketten élvezzük egymás társaságát, és senki ne érezze, hogy felül van vizsgálva.

jan. 15. 14:48
 5/8 anonim válasza:
Az ilyen 3rtékek mentén való ismerkedés egyre ritkább sajnos.
jan. 15. 16:25
 6/8 anonim válasza:
*értékek
jan. 15. 16:25
 7/8 anonim válasza:

Kedves Kérdező !

Nem rád céloztam az 1-es válaszban, amikor fogalmaztam. De a tény, az tény.

Ami pedig az autentikus ismerkedést illeti, ahogyan megfogalmaztad, az nagyon korrekt és követendő !

# 1

jan. 15. 16:27
 8/8 anonim válasza:
Én hetero nő vagyok, negyvenes és az én merítésem se szokta érteni az autentikus randizást 😔
jan. 19. 17:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!