Ha Tinderen a nők kiírhatják milyen magas pasit akarnak, én is kiírhatom, mekkora mellű nőt akarok?
Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 19:24
11/22 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, elég magas vagyok. Akkor a nagy magasságomért cserébe elvárhatom, nagymellű legyen a csaj, igaz? Főleg ha ő is elvárásokat támaszt. Például ha neki 180 cm kell, akkor nekem legalább C méret, és még nem is mondtam sokat.
2022. aug. 17. 21:26
12/22 anonim válasza:
Elvárni elvárhatod, de amilyen hülye vagy nem fogsz kelleni senkinek. A társkeresés nem így működi
2022. aug. 17. 21:36
13/22 anonim válasza:
Persze, azt írsz ki amit akarsz, férfiaknak se tilos. Egy egész listát is kitehetsz az elvárásaidról. Az más kérdés, hogy milyen fogadtatása lesz.
2022. aug. 17. 21:46
14/22 anonim válasza:
#13: Ha a nők kiírhatják, hogy alacsonyabb pasit nem akarnak, kövéret nem akarnak, gyerekkel rendelkezőt nem akarnak, kopaszt nem akarnak, kisfarkút nem akarnak stb., akkor ők se sértődjenek meg, ha a kérdező nagycicijű csajt akar. Amúgy a nők sem törődnek azzal, hogy esetleg kit sértenek meg az elvárásaikkal...
2022. aug. 17. 21:51
15/22 anonim válasza:
Nem is azt mondom, hogy megsértődik valaki rajta, csak azt mondja, hogy neki ez nem szimpatikus és inkább balra húzza miatta. Ezt amúgy a férfiak is ugyanúgy megtehetik, ha a nő írja le az elvárásait és nekik ez nem tetszik.
2022. aug. 17. 21:55
16/22 anonim válasza:
#15: Ez nyilván benne van a pakliban. Valószínűleg sok férfinak ugyanúgy nem tetszik, ha a nő kiköti, hogy csak a 185 centi fölötti pasikkal ismerkedik (még akkor is, ha ő maga csak 150 centi), vagy hogy legyen izmos a férfi. A fogadtatást úgy írtad, mintha a kérdezőnek lelkiismeret-furdalást kellene éreznie azért, mert neki pl. a nagycicijű lányok jönnek be, vagy mintha neki meg kellene alkudnia azért, mert ez esetleg sokaknak nem fog tetszeni.
2022. aug. 17. 22:02
17/22 anonim válasza:
Nem, csak arra értettem, hogy lesznek akiknek ez nem lesz szimpatikus (ahogy fordított esetben is van ilyen) és így kevesebb lesz a match. De persze mondhatja, hogy biztos csak azért, mert ők nem feleltek meg az elvárásoknak és ez részben valószínűleg igaz is.
2022. aug. 17. 22:07
18/22 anonim válasza:
Ez egy olyan dolog, amivel nehéz mit kezdeni. Férfiként, ha nem tartozol abba a kis százalékba akire valamiért minden nő bukik, akkor nem vagy olyan pozícióban, hogy legyenek extra elvárásaid, míg sok nő megteheti, hogy ilyenek alapján kiszűrjön a 100 matchből 70-et. Ez nem egy egyenlő, fair játék, és pont.
Ezt úgy általánosságban kijelenteném mindenkinek: a Tinder (és mára az összes többi társkereső app/oldal) csak egy játék, amiből véletlen(!) kijöhet egy kapcsolat, semmi több, aki komolyabban veszi ennél, az magára vessen.
2022. aug. 17. 22:19
19/22 anonim válasza:
Örülj, ha szóba áll veled egy nő, te szerencsétlen. Nem ám még itt válogatsz.
2022. aug. 17. 23:12
20/22 anonim válasza:
Az összes ellenérv vonatkoztatható lenne a fordított esetre is, ha nem viselnének szemellenzőt az emberek. A férfi sem tehet arról, hogy milyen magas és a nőket is lehetne emiatt felszínesnek és primitívnek nevezni. Mindegy, nekik mindig van felmentés minden alól.
2022. aug. 18. 02:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!