Vannak olyan fiúk/lányok, akik hasonlóan vannak manapság az ismerkedéssel, mint én?
Sziasztok,
23 éves srác vagyok, mostmár 3 éve szingli. Amúgy tudni kell rólam, hogy nem vagyok egy rossz pasi, adok a külsőmre és még dumám is van, mindenféle nagyképűseg nélkül. Próbálkozok az ismerkedéssel különféle app-okon, oldalakon, de azt érzem, hogy csak egy helyben kapálózok és, hogy egy rohadt nagy nyűg számomra az egész. Egyszerűen sajnálom rá már magát az energiát is, hogy a 20. Lánnyal elkezdjük beszélgetést de konkrétan nem jutunk sehova, legtöbbször azt érzem, hogy csak az időmet pazarlom a roppant izgalmas élettörténetükre, meg arra, hogy az esetek 90%ban kb. csak én vezetem a beszélgetést, tehát feltételezem én se vagyok számukra nagyon izgalmas chaten keresztül.
Akkor ha kapcsolatra nincs időd minek pár?
Ezek csak kifogások. Senki nem tart fegyvert a fejedhez, hogy igenis legyen melletted valaki. Szexelni meg elég egy szexkapcsolat vagy prosti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!