Egy bolond ember hasonlóan bolond társat keres! Azt mondja nincs benne kérdőjel... hát tessék: "?"
Jelige: Nem tudom, de teletexten mindig írni kellett egyet.
Metál zene/egy gitár + természet + sátor + sör/bor + barátok = lelkibéke.
Próbaterem + gitár + dob + barátok = öröm és boldogság.
Film + popcorn + egy kutya/macska aki nem hagy békén még nem adsz neki popcornt = jó pihenés
Iroda + pc + programming = néha dolgozni is kell :D
Írj, hívj vagy küldj füstjeleket, vagy gyere és olts be hozzászólásban (legalább nem unatkozok) :D
Szia!
Azért kellett a kérdőjel, mert ez nem egy társkereső, hanem egy "kérdéseket" kiírós oldal.
Kedves Ricsii!
Akkor tessék elolvasni az Ismerkedés és annak alkategóriáira vonatkozó szabályt. https://www.gyakorikerdesek.hu/help
"Ha ismerkednél, társat vagy partnert keresésnél, az Ismerkedés kategóriát használd! A társkereső alkategória is ismerkedésre szolgál, a szexuális kapcsolatot, alkalmi partnert kereső, szexchatre hívó kérdéseket töröljük. A kérdésben nem ajánlhatsz fel (ingyenesen sem) és nem kereshetsz szexuális szolgáltatást!"
a Rammsteint én is szeretem, sör helyett rengeteg más dolgot lehet inni. :D
Mikor éppen olyan korszakom van például teát szoktam inni töménytelen mennyiségben.
#7 Amon Amarth :D Kedvenc zenekarom.
Te szoktál koncertekre járni?
#8 Ha eröltetett, tehát nem vagyok szimpatikus, akkor neked nem teljesen mindegy? De hajrá imádom a megmondó embereket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!