Tényleg igaz, hogy ha kicsit teltebb vagyok már senkinek sem fogok kelleni? Mindenkinek a vékonyak tetszenek csak?
Kihangsúlyoznám, hogy nem kövér vagyok, van egy kis hasam, combom, fenekem, meg viszonylag nagy a mellem de egyáltalán nem kövér, ráadásul nem is csak hájas vagyok, mert sokat edzek. De mégis nagyon ritkán érdeklődnek irántam, pedig az arcom szép. Volt most egy 3 éves kapcsolatom, annak 1 éve vége, de azóta még csak ismerkedni se ismerkedtem senkivel... Hasonló alkatú lányok, ti mit tapasztaltok?
Számokban kb egy 10kg plusz lehet rajtam.
Ebbe mondjuk egyetértek. Két kapcsolatom volt eddig valószínűleg egyikből sem lett volna semmi, ha férfi nem kezdeményez. Mivel mi nőként (legalábbis magamból kiindulva) nagyon nem szeretünk.
Leírtad az ideális női alkatot. Bocs, de tök egyértelmű, hogy dicsekedni jöttél. Miközben egyébként párod is volt, tehát nem igaz, hogy soha senki nem vonzódott hozzád és biztos az alkatod miatt.
Esetleg mégse olyan csodaszép az arcod, mint állítod.
Amúgy neked is kéne próbálni ismerkedni, mert manapság a “várom a tökéletes udvarlót” hozzáállás nem túl kifizetődő.
Egyáltalán nem dicsekedni jöttem :D Számomra nem ez egy tökéletes női alkat. Az ismerőseim körében sem. Nyilván, volt párom, az nem azt jelenti, hogy nem félhetek attól, hogy több nem lesz :)
Ééértem már akkor. 2# vagyok.
Tehát neked akkor nem is a vékonyság a gond, hanem az alkatod. Azzal sajnos nem lehet mit tenni... olyan a csontozatod, amit örököltél szüleidtől. Minden más erre épül. Nagy mell pedig nem hiszem, hogy hátrány ismerkedés során 😅
Amit tehetsz, az a stílusod. Meg kell tanulnod öltözködni az alakodhoz. Frizurát választani, stb.
Illetve pozitívan állni magadhoz... eu is tanulással megy.
Az edzést pedig soha ne hagyd abba! Most adott ki a yt egy videót, ahol egy 60 éves tata és egy 70 éves nyanya nyomatják a street workoutot. Nagyon inspirálóak voltak 😃 így kell ezt csinálni végig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!