Èleted legrosszabb randijàn, mi törtènt?
Mitől lett a legroszabb?
Anyit ha kèrhetek, hogy fiú vagy làny?
Társkereső oldalon ismerkedtem egy nagyon kedves, vicces, művelt sráccal. Nem rakott ki képet, azt írta, hogy ha valakivel jól alakul a dolog, akkor majd küld képet. Kb. 2 hét levelezés után küldött is. Helyes, kicsit mackós, az az igazi férfitípus. Nem tudtam elhinni, hogy ilyen tényleg létezik.
Még 2 hétig leveleztünk, aztán jött a randi.
Én egy magas, erős férfit vártam, erre odajött hozzám egy nálam másfél fejjel alacsonyabb, kb. 150 kilós srác.
Kiderült, hogy valóban úgy nézett ki még kb. 3 évvel ezelőtt, mint a képeken, de azóta kicsit "elengedte" magát... Ja, a testmagasságban lódított, mert hát én kissé magas vagyok nő létemre, gondolta korrigálja a problémát csöppet...
A randi nagy része azzal telt, hogy arról győzködött, én vagyok a süti, amiért le vagyok törve. Mert miért akkora baj, hogy nem pont úgy néz ki, mint a képen? Meg hogy milyen korlátolt vagyok, amiért nem adok esélyt egy újabb randinak. Nem értette meg, hogy az a plusz 60 kg és a mínusz 30 centi azért elég nagy eltolása a valóságnak... Arról nem beszélve, hogy a találkozás alatt végig fölényesen és lekezelően beszélt velem. Utána pedig még vagy 3 hónapig írogatott és elhordott mindennek.
Hát, nagy élmény volt, mit ne mondjak...
Ugyanaz volt mindig a problémám, mint az előző válaszolóknál!
Interneten úgy tűnt, na ő az igazi! Hosszú órákig beszélgettünk minden nap Messengeren - vagy Skypeon. Mindig nagyon vártam, hogy vége legyen a sulinak és edzés után vele beszélhessek este!
Minden nap 5 - 6 órákat beszélgettünk mindenféle témáról.
Majd jött a nagy csalódás élőben: kínos csend szinte végig, erőltetett beszélgetések, erőltetett témák...
Az érzés, mikor kényelmetlenül érzed magad és már szabadulnál!
Sajnos, velem gyakran megesett, hogy interneten működött a kémia, élőben meg nem passzoltunk egymáshoz...
Igaz, olyan volt, hogy mindezek ellenére megegyeztünk szexkapcsolatban, ami 3 hónapig tartott.
Hölgyek, akik most itt válaszoltok, azóta van párkapcsolatotok? :)
2-es válaszoló vagyok.
Kérdező, ne haragudj, de ezen a történeten olyan jót nevettem :D
Egyben megnyugtatott, hogy nem csak én tenyereltem bele olykor a tutiba... :)
Alap igazsàg szerintem, akinek nincs rosz randija, az nem próbàlkozott soha.... Tehàt egyszerűen beleszaladsz... Azèrt tettem fel a kèrdèst,mert nővèremmel szóbajött ez a tèma. A nővèremèt ismerem, őt egy moziba hívta el egy srác, beültek, a sràc 10 perc múlva fogdosni kezdte (zseben keresztül) magàt, 15 perc utàn nyögdècselt is, nővèrem kiment pisilni, de vissza màr nem tèrt.
A törtènetemhez annyit teszek hozzà kisvàros mindenki mindenkit ismer. Csak nővèremnek mesèltem el, pesten sokaknak, de vidèken, csak nővèremnek 15 èvvel kèsőbb. Ha valaki ezt a sztoryt lent ismeri azt nem tőllem. Ès vègigtoltam volna a vacsit. Akkoriban ezekre a szitukra mondtam azt, hogy csukd be a szemed ès gondolj arra Krisztus is szenvedett a kereszten. De a leveses sztorynàl a reflex reakcióm a "Nem bocsi ezt èn nem bírom" " mondat lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!