Èleted legrosszabb randijàn, mi törtènt?
Mitől lett a legroszabb?
Anyit ha kèrhetek, hogy fiú vagy làny?
1,5 órát, oda-vissza 3 órát autóztam egy kb. 30-40 perces randiért. Ezzel még arányiban nem is lett volna gond, inkább az volt a kínos, hogy a lány amikor megérkeztem, közölte velem, hogy max 1 órára ér rá. Abszolút nem tudtunk egymásra hangolódni, kicsit feszengős volt a szitu, ráadásul őt állandóan szólította valami ismerőse az utcán, így 3-5 perceket másokkal beszélgetett. Hazafelé tartva írt nekem, hogy jól érezte magát, de nem engem keress. Hát én sem őt kerestem.
Volt még ezen kívül 2 félresikerült randi, de azok nem voltak ennyire kellemetlenek.
Szóval egy ideje már felhagytam vele, mert akkor kényszeresen folyton randiztam, így már úgy csinálom, hogy majd egyszer random bárhol hátha belefutok a jövendőbelimbe. :)
30/F
Nagyon rajtam volta köhögés. Úgy voltam vele, hogy mostmár picit jobb és vissza tudom tartani, de végig kellet. Ráadásul esőben eláztam mert pár percig nagy zuhatag volt és olyan szagom volt mint egy kutyának. Büdös köhögő vacak volt az egész. A legjobb mikor ez alapján itélnek meg. xD
Hát nekem volt kellemetlen az egész szóval nah.
Rommá törte a srác a kocsiját, amiben benne ültem én is. Ráadásul a saját hülyesége, figyelmetlensége miatt. Szerencsére nem sérültünk meg, de lehetett volna nagy baj is belőle.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!