Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Online társkereső oldalakon...

Online társkereső oldalakon mással is elő szokott fordulni, hogy néhány hét teljes tétlenség után váratlanul pont azon a forduló napon bukkan fel egy látogató, - vagy ír valaki-, amikor a fizetős tagságot meg kellene újítani?

Figyelt kérdés
...az illető profilját pedig csak azután lehet tisztán látni, miután a fizetős tagság díja levonásra került. Szerintetek is elképzelhető, hogy még a nevesebb internetes társkereső oldalak is bevethetnek ilyen trükköket pusztán azért, hogy a fizetős társkereső oldalak megtarthassák maguknak a fizetős tagokat?

2022. júl. 7. 09:51
 1/4 Kólauborkával válasza:
Szerintem ez a legalapabb a fizetös társkeresökön… én biztos vagyok abban, hogy az általad említett dolog létezik és használják. Mézesmadzag….
2022. júl. 7. 09:58
 2/4 anonim válasza:
Hát most azèrt a plusz emberèrt megújitanád? Váó tetszek egy lánynak veszek rögtön? Amikor megvetted mennyi sikered volt? Az az egy kèt új tetszik mèg ha nem is kamu, akkor se jelent sikert.
2022. júl. 7. 11:47
 3/4 anonim válasza:
Neked szoktak írni??
2022. júl. 7. 12:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem igazán, de nem is lep meg. Néha nyugdíjas nénik képeivel bejelöl valaki, hogy mennyire tetszem, vagy megnéz valaki profilkép nélkül, de amúgy az egész eléggé okafogyottnak tűnik. Lehet, hogy ott szúrom el, hogy azt is kiírtam, hogy hallókészülékes vagyok, és ez nullára redukálta az eddigi kb. 1 százalékos esélyeimet. A lényeg, hogy kezdek betelni az online társkeresőkkel. Lehet, hogy valakinek vannak sikerélményei, de nem mindenkinek könnyíti meg az ismerkedést. Ha pedig még az oldal moderátorai is szélhámoskodnak a pénzt hajhászva, akkor lehet, hogy tényleg semmi értelme az egésznek.
2022. júl. 7. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!