Miért ilyen durva és bunkó rengeteg lány manapság?
Kedves kérdező, ez milyen korosztály akiről írsz? Én 30-as vagyok és még ilyen alpári bunkóságot soha nem tapasztaltam. Igaz, nem is járok emberek közé, főleg nem szórakozóhelyekre. Az én női ismerőseim szinte mindegyike vagy házas, vagy párkapcsolatban él. Többségük inkább kedves nő, bunkók nincsenek köztük.
Ugyanakkor simán el tudom képzelni, hogy igaz, amit írsz. A probléma az, hogy a nők összességében eléggé el vannak férfiasodva, míg a férfiak inkább el vannak puhulva, nőiesedve. Az viszont nem változott, hogy a nők a férfias férfiakra buknak, a férfiak pedig a kedves, nőies nőkre. Ez az egyik fő oka annak, hogy sokan nem találják a párjukat. Én sem.
Az a nő, aki jó párkapcsolati alapanyag, az már a húszas évei közepére elkelt. A többi vagy menthetetlenül problémás, vagy jobb esetben csak félrecsúsztak a dolgok az első komoly kapcsolatával/házasságával és tele van sérülésekkel.
Szóval nagyon nehéz manapság arra érdemes normális nőt találni, de ez, hogy már egyesek tajparaszt módon viselkednek, engem is meglepett.
Alapvetően egyetértek az utolsó hozzászólóval.
De az utolsó előtti bekezdéshez annyit fűznék hozzá, hogy a férfiakra is ugyanez vonatkozik…
Mi is így tekintünk az egyedülálló 30-as pasikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!