Miért ilyen durva és bunkó rengeteg lány manapság?
A f*szom se érti, hogy mi van manapság. Ha a szórakozóhelyen szemezek egy csajjal akkor: A; a csajnak a barátnői nagyképűen, flegmán elküldenek melegebb éghajlatra, B; a csaj akivel szemeztem maga küld el, de olyan módon, hogy nem győzöm keresni az államat. Pedig megvolt a szemezés, mosoly meg minden, de sajna nem vagyok papucs így nem omlok egyből a lába elé és nem kellek neki.
Ha neten ismerkedek akkor meg egyszavas válaszokat kapok, falakba ütközök és ha le merem írni, hogy ezt időhúzásnak tartom akkor az én k*rva anyámat (nem vicc, volt már példa ilyenre is).
Szóval ja. Kezdem azt hinni, hogy vagy rosszul csinálok valamit, vagy nincs szerencsém, vagy az összes normális nő foglalt.
Vannak normális nők, de azokat akik olyanok mint mi, csak szerencsésebb kivitelben, elviszik és nem eresztik, ahogy valszeg mi sem eresztenénk :D
Aztán sajna főleg már a szutyok jut, én 25 vagyok, de ígyis már a normálisabbja aki nem csak dugásra jó, elkelt sajnos.
Amíg ilyen Tóth Andi féle bunkó nők a példaképeik a mai csajoknak, addig nem várhatunk tőlük mást.
Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!