Lehet itt társat találni, igazi nőt, belevalót, szívóst ha kell, vérbeli vagáynt, ha nagyon sok oldalt megjártam, sok hamis emberrel találkoztam és már szeretnék nyitni és én is változni (34 éves vagyok)?
"........eleget vártam és megérdemelném."
Rendben, a te elvárásaidat leírtad. De miért gondolod, hogy te vagy a tökéletes? Te mit teszel bele egy kapcsolatba a farkadon kívül?
Nem vagyok nő, szóval ne írj privátot. De tudnod kell, hogy egy jó kapcsolatért mindkét félnek dolgoznia kell.
Én Lajos vagyok.
34 éves kiégett kövér plöttyedt enyhén kopaszodó alacsony de zömök Don Juan.
Asszem én is megérdemelném a gyöngédséget.
"eleget vártam és megérdemelném"
Erős nőhöz erős férfi is kell.
+olvasd el 2#-es kommentet itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1174..
Pl számomra erős személyként kiábrándít ez a pár mondatod, tetted gyakorin.
+bármilyen kapcsolatról is legyen szó, haveritól egészen a párkapcsolatig, mindegyikért meg kell dolgozni, fejlődni, megtartani - minden igényel munkát a maga módján.
A párkapcsolat is egy folyamat melyen dolgozni kell, ám annak alapköve a személyiség, önismeret s annak fejlesztése.
Senkinek semmi nem hullik az ölébe, főleg aki tudatosan éli életét s tisztában van mindezek működésével.
Sérült lelkivilág mellé nem egy erős nő kell, hanem egy erős gatyábarázás önismerettel, aztán mehetsz vissza a párkapcsolat kereséshez.
Meg ideje lenne erőt venned magadon és személyesen ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!