Várnátok házasságig a szüzességgel?
Főként fiúk válasza érdekelne és főként az én korosztályomból. Nemsokára 17 leszek. Viszont, lányok is írhatnak. Kérlek, korral és nemmel válaszoljatok.
16/l
2022 van... És ha házasság után derül ki, hogy amúgy baromira nem működik köztünk a szex, akkor mi van? :D Mert hát persze, lehet kizárólag gyereknemzés céljából végezni, de azért egy jó kapcsolatnak még mindig szerves része a szex. Mindenféle kapcsolati probléma először ezen a téren jelentkezik (az is jelzésértékű, ha nincs szexuális élet ugyebár).
Nem mondom, lehetne ezt működtetni, de akkor nem is kell csodálkozni, ha a házasság hamar nyitottá válik..
Én - utólag visszagondolva - vártam volna vele.
Bár aki még mindig ÁRTATLAN :D lennék...
Ui: apácának azért szívesen elmentem volna.
48/N
Miért extrém szinten vallásos vagy? A válaszom az, hogy nem. Lehet romantizálni meg idealizálni, de ezzel igazából tárgyiasítod a szexet, hisz mint "jutalmat" meg "kiérdemelni való" dolgot állítod be. Na meg ezzel magadból is egy fajta árut csinálsz. A szex számomra KÖZÖS örömszerzés, nem valami egyoldalú dolog, ahol a férfi mint jutalmat kapja meg a nőt.
És persze ha nem működik a szex köztetek, ami egyáltalán nem hallatlan, akkor meg vagy lőve.
Meg ugyebár a tapasztalatlan lánykáknál tök lutri, hogy mit szeretnek, vagy mit fognak, nekem meg vannak bizonyos igényeim.
Kösz, de nem kösz.
31/F
Azért az marhajó lehet mikor házasság után derül ki, hogy nem megy a szex. Másnap válnak is. Tapsvihar.
Időpontokhoz kötni dolgokat, amiknek inkább bizalom, vonzalom és vágy alapon kellene működni.. az ilyen embereknek baj van a fejével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!