30 èves , duci szűz lányok. Szerintetek van még esélyem egy normális párkapcsolatra?
Van esélyed!
Sőt, csak esélyed van.
A tények alapján nem sok.
Sajnos inkább a perverzek rajonganak a duci lányokért.
Persze akadnak kivételek.
Amúgy a pasik többsége a soványakra hajt, vagy formásan teltebb nőkre, és nem a kövérekre.
A duciság nem probléma. De a szűznek lenni 30 évesen a mai világban?
Miért vagy az? Nagyon vallásos? Valami régimódi gondolkodás miatt túl nagy értéket tulajdonítasz a szüzességnek? Beléd nevelték a szüleid, hogy csak akkor vagy rendes lány, ha tartogatod a szüzességedet az igazinak? Félsz a szextől? Nincs önbizalmad? Szégyenlős vagy? Gondold át ezeket.
Nem azon fog múlni a kapcsolatod, hogy szűzen mész-e bele. Sőt, inkább rontja az esélyeidet a szüzesség, a tapasztalatlanság. Meg kell ismerned több férfit, hogy választani tudj, hogy melyik a jobb. Nem kell azt várnod, hogy rögtön az elsővel legyen normális párkapcsolatod, és nem kell rögtön az elsőhöz hozzámenned. És ami még fontosabb, meg kell ismerned magadat, milyen vagy egy ilyen kapcsolatban. Amíg magadat nem ismered, honnan tudod, mi a normális számodra? Ha nem akar észrevenni akivel kezdenél, akár kezdeményezhetsz te is. Ha nem vársz rögtön a „normális” kapcsolatot, nem kell félned a visszautasítástól, a férfiak a szexre mindig kaphatók. Ha nem azt kapod, amit vártál, jöhet a következő. Valahol olvastam, hogy átlagban 6 rosszul sikerült próbálkozás után megvan az igazi.
Boldog házasságban élő nőként írom ezt neked. Nem az első férfi a férjem, akivel lefeküdtem. Volt köztük béna egyéjszakás, és olyan is, akit megsirattam, amikor vége lett. A férjem tud a régi kapcsolataimról, részletesen ismerjük egymás múltját. Nem olyan régimódi, aki elvárja, hogy egy nő szűzen menjen férjhez.
26, azért ha a mai világban nem fekszel össze mindenkivel mint a nők 98 százaléka, az érték.
Nem is értem hogy hogy csinaljak
27, mi az érték benne? Régen még fontos volt a szüzesség, de a mai világban mi jó van benne, és miért érték tapasztalatok nélkül férjhez menni? És mi üdvözítő a kielégítetlenségben? Nem megy úgy a munka, a gondolkodás, ha hiányzik a szex.
Na és az egyenjogúság? Én nem mentem volna hozzá olyan férfihez, aki megköveteli, hogy szűz legyek. Egy ilyen önző férfivel más téren is gondok lehetnek!
Csatlakozva az előző négyekhez: Ha 30 évig nem kellett senkinek, miért kellene most nekem?
Nem akarom megsérteni a kérdés feltevőjét. De valamit nagyon rosszul csinált az elmúlt 10-15 évben. Ezt kellene átgondolnia és sürgősen változtatni rajta. Nem a duciságával van a baj, hanem a gondolkodásával, esetleg a viselkedése, természete nem szimpatikus a férfiaknak. De az is lehet, hogy nagyon zárkózott természetű és egyet sem enged közel magához.
Sok férfinak a duci csajok tetszenek. Nekem például nagyon nem jönnek be a vékony, lapos mellű, fogpiszkáló típusú nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!