30 èves , duci szűz lányok. Szerintetek van még esélyem egy normális párkapcsolatra?
Van.
Mindenkinek van esélye.
Vannak férfiak (én is), akik kedvelik a duci lányokat.
A szüzesség meg se nem előny, se nem hátrány.
Aki megszeret, azt tuti nem fogja érdekelni.
Mondjuk vele azért majd feküdj le. :)
4-es
Azért vagyok szűz, mert nincs önbizalmam és nem merek ismerkedni, egy idő után meg már úgy gondoltam, hogy ciki is, így alakult. Próbálkozom már egy ideje az ismerkedéssel, de valahogy nem jön össze, biztos nem csinálok valamit jól.....
8-as
Tehát szerinted, akkor igényes valaki, ha egészséges életmódot folytat? Ez szerintem, azért vad. Számomra nem itt kezdődik az igényesség....de kinek a pap, kinek a papné.
13-as
Igen, valóban, akinek több, mint fele nem ír rám, én meg nem fogok, mert nem hiszem, hogy nekem kell kezdeményezni. A maradékkal meg nem megyek semmire sem, vagy csak meg akar dugni vagy előbb utóbb kiderül, hogy még se vagyok elég jó neki.
A tinder nem feltétlenül a legjobb fórum, ha komoly kapcsolatra vágysz.
Érdemes keresni olyan hobbit, ahol vannak összejövetelek.
Pl: túrázás, kutyások, stb.
Vagy, ha vallásos vagy, az egyházi rendezvények is jók lehetnek.
Bocsi, de kaptam egy pár privát üzit és mivel még új felhasználó vagyok, 15 percenként tudok új üzenetet küldeni és még nem tudtam mindenkinek visszaírni. De fogok válaszolni mindekinek.
Ezer bocsánat.
Jó éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!