Mostanában miért nem sikerült egy értékes nőt sem találnom ezen az oldalon? 29/F
Szerintem sincs baj sem a koroddal, sem a személyiségeddel (az előbbi részletes válaszod alapján).
A baj a merítéssel lehet, ahogy előttem is írták már. Nem mondom, hogy ne itt ismerkedj, ugyanis bármikor lehet szerencséd. Csak tartsd szem előtt, hogy ezek az értékes nők megbújnak a nagy tömegben, de bármikor rátalálhatsz egy "csiszolatlan gyémántra" és bárhol. 😁
Ugyanez igaz, egyébként a nőkre is, akik hasonlóan érzik a helyzetet, mint te.
Lehet akkor tanítanod kellene ezt, mert sokmindenkinek pont az ismerkedéssel van baja, többek közt ezen az oldalon is :D
De tényleg kívánom, hogy találj egy számodra értékes nőt, vagy többet is akár. :)
A saját válaszaimat tovább gondolva, igazából meg is nyugodtam. Nem érzek problémát a részemről. Önazonosnak érzem még mindig magam, és ez jó. :)
Ami a tanítást illeti... :D Igazából ami ezzel kapcsolatban eszembe jutott, és itt nem talasztalom... Ha annyira értékes az adott illető, akkor ne rejtegesse. Felőlem akár magadba tartott kezekkel is kapálózhat, hogy itt vagyok. :D A könnyebb észlelhetőség érdekében. És még attól sem kell ilyen esetben tartani, hogy a sok fuldokló aki szintén kapálózik, mondjuk kétségbeesésében... Szóval nem összeheverni. Aki gyémánt, az előbb utóbb kiemelkedik a tömegből. A fuldoklók, meg vagy kapnak mentőmellényt, vagy megmenekülnek, vagy egymást nyomják a víz alá. Mondanám, hogy mindenki boldog, de nem, nem az. De legalább nagyrészt rajtunk is múlik. Köszi a válaszokat. (: A kérdést lezárom.
Én nem mondanám, hogy dicsértem, inkább csak biztattam, pedig nő vagyok. :D
(11-es voltam)
Mindegy. Szerintem kifejezetten dagályos, és zavaros dolgokat ír a kérdező és csupa olyan ember "bíztatja" aki maga sem akar tőle semmit.
Most épp jóemberek gyülekezete van úgy látszik.
11: Te már is tökéletes célponttá váltál. :) A kiírt kérdésem már meg is dőlt.
14: Ha még pasik is dícsérnének... Az olyan rossz lenne? Egy jó beszélgetés alól annak kizáró oknak kellene lennie? Na és ha bi vagyok/lennék? Akkor az mennyiben keretezné át a már leírt válaszod?
Köszönöm, egyenlőre nem kérek több privátot. A minőség rovására menne...
Felállítok egy szűrőt. Akinek az kizáró ok, hogy jelenleg külföldről írok... nem kell fáradni, és időt pazarolnia. Akinek ez nem automatikus red flag, azoknak az érdeklődését továbbra is szívesen fogadom. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!