Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mostanában miért nem sikerült...

Mostanában miért nem sikerült egy értékes nőt sem találnom ezen az oldalon? 29/F

Figyelt kérdés
Lehet az életkorom miatt?
2022. ápr. 15. 22:53
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
Az életkoroddal tuti nincs baj
2022. ápr. 15. 23:05
 2/28 Noren1989 válasza:
Valszeg nem jól keresed.
2022. ápr. 16. 00:26
 3/28 anonim válasza:
Nekemse
2022. ápr. 16. 05:37
 4/28 anonim válasza:
Lehet az egyiknek túl fiatal vagy,a másiknak tök öreg.
2022. ápr. 16. 07:37
 5/28 anonim válasza:
Mi számít értékes nőnek? 😊
2022. ápr. 16. 10:22
 6/28 anonim válasza:

Kifejted kérdező, hogy ki neked az értékes nő? Illetve, hogy kapcsolat céljàból keresel, vagy barátkozni és milyen korosztályt keresel?

A koroddal nem valószínű, hogy probléma van, lehet szimplán csak az oldalt nem làtogatják annyian, vagy elkerülöd őket, vagy rosszul ismerkedsz. :D

2022. ápr. 16. 13:16
 7/28 anonim válasza:
nekem pl nincs bizodalmam itt ismerkedni.
2022. ápr. 16. 13:29
 8/28 A kérdező kommentje:
Amikor elkezdek itt beszélgetni emberekkel, legtöbbször nőkkel... Sosem támasztok velük szemben elvárásokat, követeléseket. Általában csak hagyom kibontakozni őket. Ha látom, hogy nagyon nem megy nekik, akkor egy darabig átveszem a beszélgetés irányítását a szabad folyás helyett, és én kibontom a számomra is érdekes témákat. Majd ha ez sikerül visszaterelem a közös mederbe, ahonnan együtt csipegethetünk. Nem direktbe ismerkedek, inkább csak megtapasztalom, hogy az adott ember akire időt fordítok milyen ember is valójában. Vagy hogy milyennek próbálja eladni magát. Általában azokat az embereket, nőket tartom értékesnek, akivel azt érzem, hogy Ő kell nekem! Szóval hogy valami megfog, hogy valami vonz benne, szóval valami kis szikra ami kettőnknek megadatik. Értékes ember, nő alatt most ha lehet nem kezdenék el megannyi jó tulajdonságot felsorolni. Általábsn az emberek ezekkel, vagy ezek nélkül jönnek úgymond “csomagban”. Szóval választhatok, de nem válogathatok, nem változtathatok. Nah, jó, talán egy picit. Valamennyit, amennyit kell, vagy engedi. Nehéz megfogni konkétan az értékeket. Néha nehéz megismerni valakit. Néha meg oly könnyű. Mostanában nem igazán volt szerencsém olyan emberre beszélgetni, akiben kedvem lelem. Persze, az is lehet, hogybjelenleg az én kedvemmel van a baj... Vagy csak a merítéssel. Igazából fogalmam sincs. :) Azt hittem, így közel a harminchoz, már valami megint változott. Esetleg a “szabályok” átalakultak. Vagy csak a világ napról, napra változik. Vagy csak én... (:
2022. ápr. 16. 13:42
 9/28 anonim válasza:
Hát, a leírásodból kérdező és ismerve a gyakoris felhozatalt, szerintem te inkább ne itt ismerkedj :D értelmes, normális fiúnak tűnsz, ezen az oldalon ez nem igazán jellemző egyik oldalra sem, tisztelet a kivételnek, de lehet velük már rég megismerkedtél. :) Mindenesetre sok sikert hozzá!
2022. ápr. 16. 13:47
 10/28 A kérdező kommentje:
Máshol is szoktam ismerkedni, facebookon, fórumokon, élőben... Igazából szerintem bárhol lehet. Itt azért szeretek, mert nem felszínes ismeretségekből kell kiindulni. Rengeteg jó tapasztalatom van innen is. Sokszor sikerült itt már értékes emberekre akadnom. Kapcsolatom is volt már innen. Hét évig tartó boldog, és egyben változatos kapcsolat. Igazából itt is csak emberek vannak, mint bárhol máshol is. Igaz, itt vannak egyesek akik többet megengednek maguknak így láthatatanban, de lehet hogy valamikor én pont ezt s többet keresem. Jelentsen ez bármit is. :D Pl nekem is biztos meg vannak a saját kis dolgaim, amivel pl egy parkban megismert jógázó lánnyal nem szívesen osztanék meg első körön. Van amit meg itt igen. Vagy épp fordítva, és ott igen, és itt nem. :D Szóval a lényeg, hogy fő a változatosság. :D
2022. ápr. 16. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!