23/f alkotó zenész-táncos-művész egyetemista emberke hol találhat hozzáillő párt?
Azt hiszem az egyetemi közegemhez képest is kissé elvontnak számíthatok, hobbijaim a programozás, a néptánc, a blues, jazz, rockzene, a gitározás, hegedülés, nyelveket is tanulok. Ilyen sokoldalú, vagy erre hajlamos alkotásra kész másik felem hol lelhetem meg? Írni is szoktam néha, mostanság sci-fit. Teljesen mindegy a lány milyen, ha nyitott arra amit adok, én is nyitottá válok arra, amit kapok.
Egy szimbiotikus kapcsolat megvalósításáról álmodom, melyben egyik fél sem igazán alárendelt, mindkét fél tisztában van hibáival s a reflexióra nem kognitív disszonancia a válasz, mert egyikünk sem tökéletes itt, a Földön, de mindnyájan törekszünk rá.
Ez nagyon fontos, nem csak általános bölcselet. A közhelyek sajnos ilyenek, közhelyek, közhelyek, de ki kell őket mondani, mert gyakran igazak, csak a megfelelő perspektíva kell hozzá.
Nem ismerem el a tökéletességemet, tele vagyok hibákkal - ezt akarnám mondani ezzel a ,,bölcselettel". De van igény bennem a jobb emberré válásra, tényleg törekszem rá. Könnyen lehet, hogy valami nem tetszik bennem másnak, de lehet, hogy nekem sem, a hajlam megvan a változásra, és ugyanez a hajlam nekem bőven elég a másik félben. Talán segíthetek is, hogy ne csak hajlam legyen.
Őszintén szólva azért nem dörgölöm a pofádba, mert kicsit tartok attól, hogy rámismernek az ismerőseim és elvész az anonimitás :D Már így is van, aki simán felismerne. Privátban elmondok mindent.
Na azt hiszem ennek a történetnek itt vége. Megyek inkább tényleg egy táncházba vagy valami zenész közösségbe, hátha.
Valaki írt nekem privátban májusban:
Sziaa! Nagyon felkeltetted az érdeklődésem, én is ilyen hasonló társat keresek mint amilyen Te vagy. Ha esetleg még releváns ez az egész számodra, én benne vagyok!
De nem lehet neki válaszolni, mert törölte a profilját. Ha mégis visszatalálsz ide, kérlek akár másik felhasználóról írj egy üzenetet, igyekszem gyakrabban benézni az oldalra. Remélem nem vmi scam volt mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!