Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 23/f alkotó zenész-táncos-művé...

23/f alkotó zenész-táncos-művész egyetemista emberke hol találhat hozzáillő párt?

Figyelt kérdés

Azt hiszem az egyetemi közegemhez képest is kissé elvontnak számíthatok, hobbijaim a programozás, a néptánc, a blues, jazz, rockzene, a gitározás, hegedülés, nyelveket is tanulok. Ilyen sokoldalú, vagy erre hajlamos alkotásra kész másik felem hol lelhetem meg? Írni is szoktam néha, mostanság sci-fit. Teljesen mindegy a lány milyen, ha nyitott arra amit adok, én is nyitottá válok arra, amit kapok.

Egy szimbiotikus kapcsolat megvalósításáról álmodom, melyben egyik fél sem igazán alárendelt, mindkét fél tisztában van hibáival s a reflexióra nem kognitív disszonancia a válasz, mert egyikünk sem tökéletes itt, a Földön, de mindnyájan törekszünk rá.

2022. ápr. 6. 23:22
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Igérem, nem kritizállak, csak hirtelen elkapott a kritikus hangulat, bocs előre:D

"Teljesen mindegy a lány milyen, ha nyitott arra amit adok, én is nyitottá válok arra, amit kapok."

Mindegy hogy milyen a lány, hogy ha már nyitott rád? Lehet akár milyen?Ennyire tök mindegy? Hogy aláadód! :D( Másik gondolat : vagy ennyire nem vagy kellendő a "piacon" ?) Elfognak menni a nem akár milyen csajok (vagy akár az istennők, bár kétlem, hogy itt lopnák a napot)! :D Azt kellett volna leírnod, mikor leszel te nyított valakire (jó, tudjuk nem hímnemű, az egyszer biztos :D )

2022. ápr. 15. 21:37
 12/22 A kérdező kommentje:
,,nyitottá válok arra, amit kapok" ez talán nem azt bizonyítja, hogy nyitottá lennék?
2022. ápr. 16. 16:37
 13/22 anonim válasza:

# 11 es vagyok.

"ha nyitott arra amit adok, én is nyitottá válok arra, amit kapok" = ha elvisel engem, akkor én is elviselem őt. (Most durván és eltúlozva fogalmaztam, de csak azért hogy jobban értsd, mit akartam ezzel mondani. Te "romantikusabban" fogalmaztad meg.)

De te ki után érdeklődsz, vagyis te kire vagy nyitott, ha elsőnek nem a lány nyit feléd? Kit akarnál mindenáron meghódítani, ha csak egy pár dolgot tudnál róla?

Így már kapisgálod?

szerintem ezt is érdemes lenne leírnod, ha ismerkedés célod. Remélem, nem bosszantótalak fel,mert nem az volt a cél, csak jószándékból írtam.

2022. ápr. 16. 17:51
 14/22 A kérdező kommentje:

Én ezt úgy értettem, hogy nekem ugye van sok hobbim, neki is vannak minden bizonnyal, én nem titkolom elvárom, hogy érdekelje kicsit legalább az, amivel én foglalkozom, cserébe én is utánaolvasok, kicsit legalább kitanulom azt, ami őt érdekli. És akkor lehet együtt alkotni valamit vagy ilyesmi

Hm hát úgy véltem, hogy elég ha magamról írok, mert hasonlót keresek. Magamtól olyat hódítanék meg, akin látom, hogy szenvedélyes (a hobbijai, érdeklődései iránt), érdekli valami, ami engem is a fenti felsorolásból. Ilyet nagyon nehéz találnom eleve. Akikben látok ilyen erős kombókat, hogy szereti a történelmet + az informatikát, vagy szereti a táncot és zenész, vagy valami ilyesmi. Fő szempont, hogy érdekes legyen. Aztán nyilván vannak emberi szempontok is, de azokat hiába írnám le szerintem, lévén, hogy mindenki önmagát definiálja ilyen tekintetben. :D

Dehogy, én örülök bármiféle kritikának bármivel kapcsolatban, látom én is, hogy nem sikerült tökéletesre ez a "kérdés", csak így lehet fejlődni bármerre is, ha meghallgatom(elolvasom) a kritikát.

2022. ápr. 16. 18:48
 15/22 anonim válasza:

Na, ez így már nem is olyan rossz, így érthetőbb:) Már egy fokkal szimpatikusabb is lettél a szememben:D

Piszkáljalak még? :D "reflexióra nem kognitív disszonancia a válasz" Valóságban is így beszélgetsz másokkal? Gondolom, nem. Enyhén okoskodóan hangzik. Vagy lehet ezt egy egyszerű földihalandó fel se fogja:D Bár ha valami intelligencia előszűröt akarsz tartani lehetne jó is, de nem vagyok benne olyan biztos.

Ez már tényleg csak szőrszálhasogatásnak szántam csak.

2022. ápr. 16. 19:14
 16/22 A kérdező kommentje:

Alapvetően a lehető legparasztosabban és legprimitívebben fejezem ki magam, főleg szóban XD De jó ha tudják az emberek, hogy ilyesmire is képes vagyok és szükség esetén előszretettel használom a különböző nyelvi szerkezeteket. Van egy ismerősöm, aki nagyon érdekes képeket használ a beszédében, de rájöttem, hogy ezzel megcsiklandoz valamit az agyamban és kellemes olvasni, idegeneknek is egyből szimpatikusabb. Igen, ahogy mondod, ez egy szűrő akar lenni, ha valaki meg tudja érteni, akkor nyert ügye van. Mint korábban is írtam, kicsit nehéz ezt kibalanszolni, hogy legyen ilyen szűrő, de ne hangozzon túl okoskodónak vagy túl művészmajomkodónak az egész szöveg. Viszont egyetértek magával a mondandóval. Más szavakkal mondva ez a "tudjunk veszíteni".

Unalmas ez így, nem nagyon ír senki, szóval ha gondolod szőrszálhasogathatsz még ha találsz bármit :'D

2022. ápr. 17. 16:00
 17/22 anonim válasza:
Én azt nem értem, ha ennyi táncos és egyéb közösségi hobbid van, akkor miért neten kell társat keresned. Elmész egy táncházba, vagy akár közös zenélés során is olyan közegben mozog az ember, olyan szubkultúrákat ismer meg az ember ahol tényleg nem tudom hogy talál valakit akivel egy hullámhosszon van : D Főleg annyira, hogy a gyk fórumon lát nagyobb esélyt rá.
2022. ápr. 17. 17:01
 18/22 anonim válasza:

Csapó 2:

Elmész egy táncházba, vagy akár közös zenélés során is olyan közegben mozog az ember, olyan szubkultúrákat ismer meg hogy tényleg nem tudom hogy nem talál valakit akivel egy hullámhosszon van : D

2022. ápr. 17. 17:06
 19/22 anonim válasza:

Jól van, én folytathatom, ha kell... :D

Úgy is az a szuperképességem, hogy mindent széjjel tudok kritizálni, lehet az bármi.

"egyikünk sem tökéletes itt, a Földön, de mindnyájan törekszünk rá" - Na, és aztán mi van vele? Ezzel kb. nem mondtál semmit, csak az olvasnivalót bővitetted, nekem meg fárad a szemem. Ez a szomorú valóság.

Egyébként meg vannak, akik magasról tesznek arra, hogy "tökéletesebbek" legyenek, (lusták előnyben :D) Általános bölcseleteknél nélkül is teljesen jól meg vannak az ismerkedős szövegek, bár kicsit szentimentálisabbnak a tűnsz tőle, de ezekkel nem kell feleslegesen dobálozni, már így az ismerkedés kezdetén. Nem feltétlen szimpatikus.

"hobbijaim a programozás, a néptánc, a blues, jazz, rockzene, a gitározás, hegedülés, nyelveket is tanulok" Ezt szépen elhadartad, kedves!:D

Oké, oké, ezek tényleg jó hobbik. Jobb, mint az éjszakai kocsmatúra. De akkor miért nem dörgölöd legalább az egyiket a pofámba , hogy miért vagy annyira oda érte? Egy szó: szenvedély :D Az alapján, amit írtál kommentben, én úgy vesszem olyan lányt keresel, akiben ez meg van a hobbijai, tanulmányai iránt. És egyértelmű, hogy ez add is egy pozitív kisugárzást az embereknek. Mutasd meg, hogy miért kedveled azt, amit csinálsz, különben csak hencegés. Nem kell az összeset leírni (mert tudod, a szemem...), de akkor viritsál már valamit!

Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem hasznosnak találod :D

2022. ápr. 17. 17:14
 20/22 A kérdező kommentje:

Szerintem interneten sokkal nagyobb eséllyel lehet minőségi társat találni, mert itt már egyből látjuk a másik hobbijait és a másik írását a bőre, arca, stb. helyett. A legutóbbi barátnőmmel is csomó minden egyezett, és annyira örülök neki, ő is az internetről van. A valóságban is van erre esély, de jóval kisebb. Aki zenél arról kiderül, hogy minden másban nem értünk egyet, nem egyezünk, aki táncol az is... nem zenél mellette :D A valóságban sokszor jó kémia van és szeretjük egymást, de ugyanakkor a saját szívünk átver minket. A valóságot jobbnak tartom kalandokra, de nem zárom ki a lehetőségét remélem összejön akár ott. A való életben félreismerjük egymást gyakran, legalábbis az első benyomás nem mindig annyira igaz.

Ugyanakkor... Zenélek, de arra sem találok társaságokat. Nem mindegy milyen műfaj, stb. Kevés az időm is úgy érzem, hogy ennél több helyre lépjek be, mint ahol vagyok. Azért egy lazább zenei közösségnek örülnék.

2022. ápr. 17. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!