Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt olyan lányok, akik...

Vannak itt olyan lányok, akik szeretnének félig tinderszerűen ismerkedni egy életvidám egyetemista sráccal? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nem rég lettem 23 éves, volt már párkapcsolatom, szóval nem elsőnek ismerkednék, van már tapasztalatom és incel se vagyok:D (a legrövidebb majdnem egy év volt, a leghosszabb pedig több mint 2 év), testalkatom átlagos, 175cm vagyok és fiatalabbnak nézek ki a koromnál, szóval akinek Chris Hemsworth kinézetű srácok jönnek be, annak nem leszek az esete:D

A "félig tinderszerűen" alatt azt értem, hogy írsz nekem, én küldök magamról egy hosszabb leírást, majd amennyiben szimpinek találsz ezt viszonzod, ha pedig én is szimpinek gondollak, akkor megadom a facebookom, viszont ezt nem fogom elvárni tőled (érthető okok miatt), szóval maradhatunk gyakorin beszélgetni nyugodtan.

2022. febr. 6. 12:58
 1/6 anonim válasza:
Ment a balra húzás
2022. febr. 6. 16:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem éééér, még nem is láttad a profilom:D

2022. febr. 6. 17:52
 3/6 anonim válasza:
Persze. :)
2022. febr. 6. 19:56
 4/6 anonim válasza:
Irj ha szeretnel:)
2022. febr. 13. 23:38
 5/6 anonim válasza:
Érdekel az a bizonyos leírás.:D
2022. febr. 17. 10:44
 6/6 anonim válasza:
mekkora?
szept. 9. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!