23/f alkotó zenész-táncos-művész egyetemista emberke hol találhat hozzáillő párt?
Azt hiszem az egyetemi közegemhez képest is kissé elvontnak számíthatok, hobbijaim a programozás, a néptánc, a blues, jazz, rockzene, a gitározás, hegedülés, nyelveket is tanulok. Ilyen sokoldalú, vagy erre hajlamos alkotásra kész másik felem hol lelhetem meg? Írni is szoktam néha, mostanság sci-fit. Teljesen mindegy a lány milyen, ha nyitott arra amit adok, én is nyitottá válok arra, amit kapok.
Egy szimbiotikus kapcsolat megvalósításáról álmodom, melyben egyik fél sem igazán alárendelt, mindkét fél tisztában van hibáival s a reflexióra nem kognitív disszonancia a válasz, mert egyikünk sem tökéletes itt, a Földön, de mindnyájan törekszünk rá.
❤️ A művészeti egyetemen biztos találsz magadnak valakit.
❤️ Nem tudom melyikre jársz... de olykor olykor nézz be a művészetire is ismerkedni ;)
#4.) -es szerintem NEM az !
✅ Sőt! Elég gyakori, hogy "EMBIKE"-NEK is nevezzük az egyéneket, nem csak emberkéknek.
🚫 Nem ő a gáz !
👵 Te vagy lemaradva.... 👴
Néha e fekete-fehér világra ráfér egy kis színezés.
Ehh, úgy érzem nehéz oly módon megszólalni, hogy ne keltsek vagy sznob, vagy gyerekes érzetet magamról egyesekben. De ha minden számításom pontos, akkor az illető akinek tetszem normálisnak fog tartani.
FÉRFI VAGY NŐT KERESEL (párnak) ?
Esetleg nem akarsz kipróbálni valami újat ? 🍆🍆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!