Balliberális, ateista nővel ismerkednék, aki nem szeretne gyerekeket. Ilyen vagy?
Az, hogy szar volt Gyurcsány nem mentsége Orbánnak, amiért ő még szarabb.
De ez nem a politika téma, hess innen, Orbán hívő!
"amikor éppen Gyurcsányék rabolták szét az országot"
Egyébként nem, vagyis pontosabban nem olyan mértékben. Az emberek jó része élt akkor és dolgozott, mégsem objektív kép él a fejükben Gyurcsánnyal kapscolatban, hanem az, amit a fidesz beléjük táplált.
Pl. sokan még mindig azt hiszik, hogy Gyurcsány okozta a VILÁGválságot.
Gyurcsány objektíven jobb volt, mint Orbán.
De egyébként tök irreleváns, mivel Gyurcsánynak nem sok hatalma lett volna.
De igen, mert politikai tartalmú a kérdésed. Szóval ha nem akarsz politizálni, akkor ne így írd ki.
"De ez nem a politika téma, hess innen, Orbán hívő!"
Kikérem magamnak, én nem vagyok sem jobbos, sem balos. Semmilyen birka nem vagyok. Júúúj!
Amúgy menj a Gyermekmentes Övezet oldalra, vagy valamelyik csoportjukba, ott tuti találsz megfelelő nőt. A többség ateista és balliberális, értelemszerűen gyereket sem akarnak. Csak egy gond van velük, hogy nagyrészt leszbikusok! Azért sok sikert!
#8 Akkor igaza volt a 4-esnek.:)
#7 Tény, hogy értelmesebbek vagyunk nálatok, de ehhez nem feltétlenül kell diploma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!