Meghívtam egy lányt sütizni kb.2 hete de nem jelentkezem felé,mert láttam egy fiúval sétálni. A fiú nála volt,láttam,hogy megy be hozzá. Jól tettem?
Állítólag alkalmi barát,mert utánaérdeklődtem.
Ilyen lánnyal kár foglalkozni,szerintem.
Ja mert az ismerőse azt mondta...A szomszédnak az unokájának a macskájának a gazdájának a felesége is legalább ennyire hiteles forrás. Miért nem az adott lányt kérdezed meg? Lehetőleg élőben, mert a testbeszéd is sokat elárul. Bár egyébként az sem derül ki, hogy végül csak elhívtad, de nem lett semmi vagy elmentetek, jól éreztétek magatokat és utána láttad valakivel?
És ha a kedves ismerős hazudik? Vagy alkalmi barát az tényleg csak barát, nem szexpajti, hanem pl tanulótárs?
Azért adjuk már meg a csajnak az esélyt, hogy megmagyarázza, ahelyett, hogy mindenféle ismike dumáljon bele helyette mindenfélét.
Akkor minek írtad ki a kérdést?
Te már eldöntötted, hogy esélyt sem adsz a lánynak, mert valaki mondott róla valamit. És majd ha téged utasít valaki el, mert látott egy lánnyal és valaki kitalálta a sztorit, téged meg meg sem kérdeztek, az hogy fog esni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!