Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elittárs hölgy tagjaihoz...

Elittárs hölgy tagjaihoz (30+): a mosoly küldése, mint az ismerkedés első lépése, elfogadott-e?

Figyelt kérdés
...vagy ez elégtelen és a bemutatkozó levél a minimum ahhoz, hogy legyen folytatása (akár egy elutasító levél formájában) a dolognak?

2022. márc. 26. 21:05
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

" de a tapasztalat azt mutatja, "

A te tapasztalatod lehet, nekem mindenki aki összejött arról az oldalról egy mosolyküldés, és ha nagyon tetszett akkor egy "szia" volt elsőre.

Ha elsőre egy litániát küldesz az ijesztő, a valóságban is egy sziával indul minden.

2022. júl. 18. 12:25
 22/26 anonim válasza:
Bocs, hogy spammelem a kérdésed, de soha senki nem küldött még neked mosolyt? Se előre se viszont? Téged zavarna ha csak mosolyt kapnál elsőre?
2022. júl. 18. 12:27
 23/26 anonim válasza:
Irj neki pl. olyasmit, hogy szia, te hogy birod ezt a meleget? 🙂 Egy teljesen altalanos kerdest, ne litaniat, de ne is csak egy mosolyt vagy sziat.
2022. júl. 18. 13:57
 24/26 anonim válasza:

Erdekes amugy ez a ferfilogika. En nem is gondoltam volna (no vagyok), hogy igy gondolkodnak, ahogy leirtad.

Minden no szereti kicsit kulonlegesnek erezni magat, szereti azt erezni, hogy o jobban megmozgatta az erdeklodo ferfi fantaziajat, mint masok. Ezert van az, hogy nem tul hizelgo egy szimpla mosoly vagy egy szia. Mert kicsit tobbet varnank.

2022. júl. 18. 19:10
 25/26 anonim válasza:

Itt arról van szó mikor tesz bele az ember energiát. Nem értem miről beszélsz, úgyis a te profilodról fognak kérdezni, ha az különleges akkor arról.

Másrészt minek kezdjek el neked jópofáskodni ha lehet meg se nézed a profilom?

2022. júl. 18. 19:51
 26/26 A kérdező kommentje:

#22: Persze, kaptam én is mosolyt, előre is és viszont is. Előbbi esetben megnéztem az adatlapját és ha szimpi volt akkor írtam neki. Tehát egyáltalán nem zavar, ha csak mosolyt kapok elsőre.

#25: ez a #24-nek szólt, nem nekem (remélem...)

2022. júl. 18. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!