Elittárs hölgy tagjaihoz (30+): a mosoly küldése, mint az ismerkedés első lépése, elfogadott-e?
" de a tapasztalat azt mutatja, "
A te tapasztalatod lehet, nekem mindenki aki összejött arról az oldalról egy mosolyküldés, és ha nagyon tetszett akkor egy "szia" volt elsőre.
Ha elsőre egy litániát küldesz az ijesztő, a valóságban is egy sziával indul minden.
Erdekes amugy ez a ferfilogika. En nem is gondoltam volna (no vagyok), hogy igy gondolkodnak, ahogy leirtad.
Minden no szereti kicsit kulonlegesnek erezni magat, szereti azt erezni, hogy o jobban megmozgatta az erdeklodo ferfi fantaziajat, mint masok. Ezert van az, hogy nem tul hizelgo egy szimpla mosoly vagy egy szia. Mert kicsit tobbet varnank.
Itt arról van szó mikor tesz bele az ember energiát. Nem értem miről beszélsz, úgyis a te profilodról fognak kérdezni, ha az különleges akkor arról.
Másrészt minek kezdjek el neked jópofáskodni ha lehet meg se nézed a profilom?
#22: Persze, kaptam én is mosolyt, előre is és viszont is. Előbbi esetben megnéztem az adatlapját és ha szimpi volt akkor írtam neki. Tehát egyáltalán nem zavar, ha csak mosolyt kapok elsőre.
#25: ez a #24-nek szólt, nem nekem (remélem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!