Fiúk nálatok is sokszor kezdemenyeznek a lanyok? 19f
Figyelt kérdés
Most kezdtem el ezen gondolkodni, hogy nalam a legtobszor mindig a lanyok kezdemenyeznek. Nagyon magabiztos vagyok de ritkan tetszik meg egy lany annyira, hogy odamenjek, hozzam viszont gyakran szoktak odajonni. Multkor is mikor sizni voltam amig a haverjaim elmentek forraltborert felultem a felvonora es a tok csinos csaj beult mellem(addig vegig egyedul mentem fel) es elkezdett beszelgetni velem es odahivott a baratjaihoz. Es ez csak egy pelda volt. Massal is elofordul ez es velem ez miert ilyen gyajori, olyan a kisugarzasom?2022. márc. 26. 20:17
11/13 anonim válasza:
#10 Egy ember miatt ne add fel pár évre, semmi értelme.
Lehet hogy félős volt, vagy már volt valakije.
2022. márc. 28. 20:11
12/13 anonim válasza:
11, hát igen legalább azt mondhatta volna mert azon kívül hogy valami órára sietett, dél u. 4-kor, más indokot nem kaptam.
2022. márc. 28. 21:00
13/13 anonim válasza:
Egy újabb bizonyíték arra, hogy a lányok szeretik a tahókat :D.
2022. ápr. 22. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!