Ismerkedési félelmek, jogosan tartok ezektől?
Nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, az összes lány közül ő volt az egyetlen akit szívből szerettem. Amikor vége lett elég nehéz volt lezárnom magamban. De az életnek mennie kell tovább és nem lehetek örökké egyedül. Úgyhogy újra el kell kezdenem ismerkedni.
Viszont vannak dolgok amiktől tartok most. Szerencsére a barátaimtól kapok annyit minden nap, hogy este már nem vágyom el szórakozni velük, azt az időt magamra és a kapcsolatomra fordítanám. Viszont félek, hogy ettől zárkózottnak tűnök majd. Szívesen megyek moziba, kiállításra, túrázni, közösen sportolni, stb a barátnőmmel csak diszkóba ne kelljen, még leülnöm valakikkel sörözni. Ez így mennyire taszító?
Mindig kérdés, na és mit csinál az ember szabadidejében, mi a hobbija. Semmi olyan hobbim nincs ami olyan cool lenne. Én szabadidőmben olvasok, szeretek kiállításra járni, egy jó filmet nézni, ezeken gondolkodni. Az úgymond hobbim, hogy ha tehetem írok történeteket, novellákat. Szeretnék egyszer majd elkezdeni festeni is. Félek, hogy ez egy 29 éves férfitól gyerekesen hat. Nem tudom, hogy ezek így mennyire zavaróak?
Fontos, hogy egészségesen éljek és oda figyeljek arra mit eszek, ne legyen túlsúlyom. De sosem tudom annyira keményen tolni ezt, hogy szálkás testalkatom legyen. Ez manapság a lányok körében mennyire elvárás?
Lehet, hogy most csak ráparáztam mindenre mert ez a társkeresős, tinderes ismerkedést sosem éltem meg annyira a magaménak de most ez vár rám.
Manapság az a menő a lányoknál, ha egy férfi szét van varrva, nagypofájú, van egy menő verdája, jól kereső állása.
Ezek a hobbijaid elég unalmasan hangzanak... Festés, történetírás... Eléggé elvont figurának tűnsz.
Bár, az azért pozitív, hogy azért kimozdulni is szeretsz! A sport abszolút vonzó tulajdonság!
"de most ez vár rám."
Eleve félelmeid vannak és ez a fél mondat is elég sokat elárul a hangulatodról. Kicsit vonulj vissza és próbáld meg élvezni egyedül és a haverokkal az életet. Majd ha esetleg egyenesbe hozod magadat, akkor érdemes újra próbálni a dolgot. :)
tl;dr: Még ne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!