Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor olyan lány társaságában...

Mikor olyan lány társaságában kerülök akit sokkal szebbnek tartok magamnál, elmegy az alapból is kevés önbizalmam. Hogyan tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Elég zárkózott típus vagyok. Inkább fiú barátaim voltak mindig, lányokkal annyira sosem jöttem ki jól. De mikor egy ilyen fiú baráti társaságba vagy pl házi buliba vagyok és megjelenik egy olyan lány aki sokkal szebb, lazább, stb akkor mindig rosszul érzem magam, elmegy minden önbizalmam.

Mostanában kezdtem el azon az úton haladni, hogy megszeretem önmagam úgy ahogy vagyok. De egy ilyen helyzet mindig is kizökkentett és ez után már nem éreztem olyan jól magam. Elment a maradék önbizalmam is aznapra.

Hogyan tudnék szerintetek ezen változtatni?

20l

2020. ápr. 19. 14:38
1 2
 1/11 Legyenszépnapod! ***** válasza:
89%

Elvileg ha úgy teszel mint ha lenne önbizalmad az segít:D

Meg vegyél fel olyan ruhákat, amik kényelmesek, és jól érzed magad bennük, meg a hajad is olyanra csináld stb.

Egyébként hülyeség másokhoz hasonlítani magad, bár ez egy klisé duma

Én arra szoktam gondolni, hogy Isten szeret, és valamiért azt akarta, hogy én így nézzek ki, szóval minden oké

Hajrá, ne add fel : ) Tuti szép vagy, főleg ha mosolyogsz, úgy minden lány szép

16/L

2020. ápr. 20. 21:50
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Jaj én is így vagyok vele, nagyon kegyetlen érzés tud lenni. :( Nekem is azt tanácsolták, amit az első írt: próbáljam elhinni magamról és ha sikerül, igazzá válik. Nekem egyelőre nem sikerült...
2020. ápr. 23. 21:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

ez baromság mert a szépség relatív.

valakit te láthatsz szebbnek magadnál de attól még másnak az az illeto lehet h nem jön be...

meg ez hogy szebb.. . emberek vagyunk .külső / személyiség... mindenkinek más lesz szimpatikus

az meg ,hogy nem vagy laza szerintem ne érezd egy versenynek hogy hú most jobb csajnak kell lenni

tényleg hidd el h elég jó csaj vagy. gondolom tok szep vagy csak még nem jottel ra .

a szepseg nagyon durván relatív. kerlek. erezd szepnek magad ha meg valami nem tetszik változtass . légy laza minden oké:)

2020. ápr. 23. 23:30
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

Igazatok van, de ez nem úgy megy hogy hidd azt hogy szép vagy és egy csettintésre önbizalma lesz az embernek.

Mindenkinek más a szép. Pl valakinek dús erős hajad van a másik lánynak vékonyszálú gyenge, egyiknek vékony lába van a másiknak kerek combja. Az egyik magasabb a másiknál stb. De legyen belső tulajdonság is. Nem mindenki szereti a nagyszájú nőket, viszont valaki pont a csendeseket nem szereti.

Szép is lenne ha mindannyian ugyanolyanok lennénk. Biztos van olyan külső vagy belső tulajdonságod amit viszont más lány irigyel. Megfelelő ruhával is szépen ki lehet hangsúlyozni amit szeretsz magadon, vastag smink helyett ai elrejti a vonásaidat pedig használj olyat ami az előnyeidet emeli ki (nem tudom használsz-e csak eszembe jutott).

2020. jún. 17. 11:16
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
En meg attol vagyok megsemmisülve mikor hozzam kepest böven ronda lànyt részesitenek mellettem elönyben es inkabb vele beszelgetnek. Ha meg a pàrom(aki helyes igényes mpvelt ertelmisegi) àll neki flörtölni ràadàsul mondjuk vagy ronda, vagy foglalt vagy pl tölünk 20 évvel idösebb gyerekes anyàval, de volt màr pelda pr.stitualt c.ganylanyra is, ott meg mindig rajövök olyanokra, hogy egyszerüen a ffiaknak nem szamit okos vagy e, vagy hogy nezel ki, böven eleg ha nönemü vagy és csacsogsz mosolyogva.
2020. jún. 17. 12:49
 6/11 anonim ***** válasza:
33%

*utolso voltam

Csakhogy a masik oldalrol(a szèp nök oldalàrol) is legyen tapasztalatod, gondoltam megosztom

2020. jún. 17. 12:51
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

Ugy be is linkelnék egy fotot is leirassal

Az exem (helyes ertelmisegi jol keresö)

Én (szép csinos ertelmiségi jol keresö)

Mostani nöje (jol elhizott, szemüveges, OKJ tanfolyamot végzett faék egyszerü tehén)

Szal ne sirj :D

2020. jún. 17. 13:03
 8/11 anonim ***** válasza:
30%
Jaj ugyan, ne aggódj! Manapság a csúnyácska és hülye embereket pátyolgatják a legtöbb helyen. Feleannyi probléma, sértés, és gusztustalan pletyka nem ér titeket utol, mint az átlagosokat és az annál szebbeket. Az se baj, ha tehetségtelen, jellemtelen valaki, ha mellé csúnya is. Nektek mindent szabad, még bántani is másokat.
2020. jún. 17. 14:12
 9/11 anonim ***** válasza:
74%

Én arra szoktam gondolni, hogy ő is ugyanolyan büdöset sz*rik, mint bárki más.

Egyébként meg a szépség relatív. Lehet, hogy akiről te azt hiszed, hogy az milyen szép, az a csávóknak nem jön be annyira.

Meg egyébként a mai világban nem is igazán lehet tudni, ki szép és ki nem, mert minden lányon körülbelül 1 kiló valakolat van. (Tisztelet a kivételnek, természetesen)

2020. jún. 17. 18:00
 10/11 anonim ***** válasza:
82%

Keress más önbizalomforrást, mint a külső. Ennyi.

Lehet hogy azok a lányok szebbek, de nem biztos hogy okosak,viccesek, sportosak. Mindenkinek van gyenge pontja, erre figyelj. Emeld ki azt, ami benned több.

Emellett nem árt, ha a legjobbat hozod ki magadból, már csak azért is, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

Öltözék, amiben kényelmesen érzed magad, csinosnak érzed magad,egy kis smink, hajviselet, amitől magabiztosnak érzed magad, edzés, meg hasonlók.

2020. júl. 16. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!