Szép lányként nem rossz érzés egy csúnyább lány társaságában mutatkozni?
Kiscsillag általában a "csúnya" lányok ezerszer szebbek mint a "szépek" :)
Csak a felszínes kis divatk*váknak okoz ez fennakadást
Barátságban nem a külső dolgok fontosak hanem a belső értékek,nem párkapcsolat ez,hogy vonzódj a másikhoz!
Nálunk is a barátnőm sokkal szebb, mint én,de ő teljesen így fogadott el és ismert meg,azóta csak még jobban adtam magamra nőiesebb lettem és dicsérni szokott:)
Azt mondta,hogy barátkozott már nagyon fullos lányokkal,de ott raktak neki keresztbe ahol tudtak,mindig rivalizálni akartak.Barátnőm utálja ezt.Mondta,hogy rájött,hogy amióta nem fullos, lányokkal (mint amilyen ő) barátkozik,azóta sokkal tovább tartottak a baráti kapcsolatai stb.
Én is belsőleg ugyan olyan vagyok mint barátnőm és barátságban az a fontos,hogy belsőleg legyen jó minden.Külsőség az a felszín!
Szóval ha te így barátkozol,de csodálkozz,hogy majd keresztbe raknak neked,meg rivalizálni fognak,lenyúlják a pasijaidat...
Lehet a külsőd szép , de a belsőd "csúnya".
Felszines cs**ri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!