Mit csináljak ha tartok a netes ismerkedéstől? L
Pl. Itt vagy akár a Facebookon oda kerül a sor hogy találkozni akar a pasi akkor lelépek. Egyik felelmem az hogy ügye csak online ismerem és nem tudom milyen a természete a másik meg ha nem ugy nez ki mint a képen és nem tetszik akkor mit csináljak. Nem szeretem megbántani az embereket. És mivel nem számítok csúnyának igy a bőség zavara is itt van.
Nem vagyok alapjában félénk de a netes ismerkedestol tartok.
A volt barátommal is neten kezdtem ismerkedni de ot látásból mar ismertem. Pedig szeretnek igy megismerni embereket.
Hat igen. En 17 eves lettemre nem Hallottam meg olyat h két ember élőben ismerkedett falunk kívül.
En faluban lakok szoktam beszélgetni az itteni emberekkel, de kevéssel lehet eljutni a barátkozás szintjéig. Mindenki el van varosiasodva szinte.
Mitől félsz, mi történhet ilyen esetben? Elcsal, megöl? Levest csinál belőled? Nős? Fiatalnak hazudja magát? Herpesze van? Mind benne van a pakliban. Ez egy ilyen játék. Ha belemész, az a feladatod hogy a hasonló egyéneket kiszűrd legjobb tudásod szerint. Aki átmegy a szűrőn, azzal találkozol.
Azért 17 évesen nem lesz könnyű dolgod, mire onnan valakivel a találkozási fázisba jutsz, már elküldtél a halálba ötszáz vénembert, tilosban járó apukát, kangörcsöst és analfabétát. De az az egy aki megfog, az lesz az igazi. Vagy sorozatgyilkos. Á, a net.
Majd megismerkedsz valakivel. Iskolában, más közösségben.
Nem kell feltétlenül neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!