A Férfiakat bármikor ki tudom osztani ha kell, kemény vagyok velük, de a nőktől tartok. Inkább sokszor lenyelek dolgokat. Miért?
A nők egymással szemben sokkal kritikusabbak. Tartasz attól, hogy mi lesz ha fordul a kocka és egyszer téged osztana ki az a biznyos barátnő.
Mivel nem ismerlek így csak tippelni tudok.
Ne hogy megsértődj itt nekem, kedvesem!:'D
Aztán majd ne csodálkozz, ha egyszer jól faképnél hagy valamelyik fiú barátod egy ilyen után.
Én is anno tűrtem ezt egy hölgyike ismerősömtől egy darabig, aztán egyszer ott hagytam a nagy büdös semmi közepén.
Mi az hogy nem bánthatnak a férfiak? Nem szabadna mégis sok férfi veri a nőket.. és a nőneműektől szerinted félek? Egyszerűen kerülöm a vitát tűrök egy szintig
Nem hinném hogy én pont olyan nő lennék aki OK nélkül cseszteti a férfi társadalmat, de ha van rá okom megmondom, és érdekes minden fiú poénnak fogja fel ha kiakadok, de a nők meg mae flegmáznak egyből.. és igen nem bírom a nőket annyira mert a legtöbb kiszámíthatatlan ..
Hisztis vagy nagyon :D
A válaszaid alapján veled van baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!