Hol lehet találni FÜGGETLEN igényes 25-38 férfiakat?
Tényleg igaz a mondás?
A férfiak olyanok mint a parkolók, az összes jó foglalt, a maradék pedig nyomorék.
20L
Az, hogy mennyire vagyok nyomorék nézőpont kérdése, de igényes vagyok és független. 25F
Arra viszont rohadtul kíváncsi lennék, hogy 20 éves fiú miért nem jó, mert az aranyásás baromira nem szimpatikus.
Aranyásás,milliomos?
Az igényest arra értettem legyen normális szemöldöke(neösszenőtt)és legyen tiszta..nem tudom miért kell többet beleképzelni.
"Az igényest arra értettem legyen normális szemöldöke(neösszenőtt)és legyen tiszta..nem tudom miért kell többet beleképzelni."
Megyek szedni a szemöldököm. :-D (csak vicc volt)
Sok a rossz tapasztalatunk a lányok igényeiről, de ez tényleg minimális elvárás.
"nem tudom miért kell többet beleképzelni."
Ja persze, nem tudunk a sorok között olvasni.
Te azt emelted ki nagy betűvel hogy független nem azt hogy rendes/őszinte/hűséges/figyelmes stb. Magyarul nem társat akarsz találni magad mellé, hanem pénztárcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!