Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hölgyek/Lányok! Hol és milyen...

Hölgyek/Lányok! Hol és milyen helyen szerettek ismerkedni, illetve milyen körülmények között?

Figyelt kérdés

Bővebben arra gondolok, hogy milyen helyszínek, helyzetek azok, ahol nem kellemetlen számotokra, ha odamennek hozzátok ismerkedés céljából?

Mikre kellhet odafigyelni?

Példának okáért, ha parkban/kávézóban olvastok akkor vevők lennétek rá?

Igen/nem, miért?

2022. jan. 20. 06:14
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
30-as :)
2022. jan. 23. 15:26
 32/39 anonim válasza:

#25 vagyok

Boltban inkább ne szóljon senki hozzám. Minél gyorsabban akarok végezni, de az emberek annyira lassúak és ez felidegesít..

2022. jan. 23. 21:52
 33/39 anonim válasza:

Szerintem manapság vagy szórakozóhelyen lehet ismerkedni, fesztiválokon, de az olyan szintű, mint egy internetes ismerkedés.

Ha mégis internet, akkor vannak olyan csoportok, ahová a közös érdeklődési körű emberek járnak. Legyen szó bármiről, gombászok, természetjárók, nudisták, Adhd-sok, kutyások, tetovaltak, most ezek jutottak eszembe :D és akkor már olyan emberek közelében vagy, akivel alapból van közös téma. Plusz, ha ezek a csoportok néha össze is járnak, akkor szabad az út a személyes ismerkedéshez.

2022. jan. 26. 15:57
 34/39 anonim válasza:
Hát szingli horgász csajt nem igazán láttam 😂
2022. jan. 26. 17:26
 35/39 anonim válasza:
34-es én gyerekkoromba horgásztam. Es nyaralaskor is egyutt horgasztam egy joval idosebb mar felnott novel aki raadasul sporthorgaszkodott. Szoval en no letemre mar gyerekkoromba is lattam noi horgaszokat. Furcsa hogy te nem.
2022. jan. 26. 17:39
 36/39 anonim válasza:
Az jó lenne nekem is
2022. jan. 26. 17:39
 37/39 anonim válasza:
Hát a Tiszát vallatom nem a fizetős tavakat ,meg a turista paradicsomokat .
2022. jan. 26. 17:53
 38/39 anonim válasza:
35-ös anno mi is a Tiszán horgásztunk, és ott volt a felnott nő aki horgászott. Kb. 18-20-as évei elején járó. A sporthorgászat érdekelte, és talán versenyzésen is gondolkodott. De voltam vagy 8 vagy 10 éves, nem emlékszem már mindenre, de az apjával járt horgászni. Ha én gyerekként láttam női horgászt anno, akkor most is vannak. De ez sem most volt már nagyon rég.
2022. jan. 26. 18:35
 39/39 anonim válasza:
Gyerek koromban én is találkoztam horgász csajszival kb korombeli lehetett de kb 25 éve 🤔😬😂
2022. jan. 26. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!