Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hölgyek/Lányok! Hol és milyen...

Hölgyek/Lányok! Hol és milyen helyen szerettek ismerkedni, illetve milyen körülmények között?

Figyelt kérdés

Bővebben arra gondolok, hogy milyen helyszínek, helyzetek azok, ahol nem kellemetlen számotokra, ha odamennek hozzátok ismerkedés céljából?

Mikre kellhet odafigyelni?

Példának okáért, ha parkban/kávézóban olvastok akkor vevők lennétek rá?

Igen/nem, miért?

2022. jan. 20. 06:14
1 2 3 4
 11/39 anonim válasza:

“Nem nézek ki rosszul. De. Utálom azt, ha tisztán külsőségek alapján dönt valaki. A vacak online társkeresőkön pedig főleg csak ez alapján dől el.”

Utcán is külső alapján döntessz.

2022. jan. 20. 08:33
 12/39 A kérdező kommentje:

Igen, az alapján mész oda. De nem ennyi az egész. Rögtön kapsz élő visszaigazolást. Nem mindenféle filteres beállított kép alapján kell döntened. Rögtön hallod a hangját, a beszéd stílusát.

Ezek meg nem olyan dolgok amik nem számítanak.

Nem beszélve az ön dicsérő bemutatkozásokról.

Szóval nem. Az online társkereső oldalak fényévekkel felületesebbek bárminél.

2022. jan. 20. 08:59
 13/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményed! :)

Örülök, hogy vannak akik így is gondolkodnak.

Természetesen nincs baj azzal sem aki online tudd csak ismerkedni. Pusztán én nem kedvelem azt a módot.

2022. jan. 20. 09:02
 14/39 anonim válasza:

Szerintem pl. társas szabadtéri sport vagy hobbi kapcsán edzések során könnyebben tudsz kialakítani idővel ismeretséget, mert ott ezeknek a hobbiknak kapcsán lesz ismereted a másikról.

Vagy hirdetett túra, vagy pl. aki szereti az ásványokat, a Mátrába voltak olyan programok, hogy geologussal terepen gyüjögettek ásványokat, és azt csiszoltatta is amit begyűjtött. Hobbihoz kéne kapcsolni ezeket az ismerkedéseket, az szerintem kevésbé kellemetlen még egy szociális fóbiásnak is, hiszen aki igazán ismerkedni akar, cimbizni első körben az nem letámadni fogja a másikat, hogy meghívhatja e egy kávéra teára, hanem a közös hobbi révén ha szimpik egymásnak mélyebben tudnak beszélgetni. Én régen írtam a boltot, de azt igazán maximum arra jó, hogy csalódás nélkül bepróbálkozás nélkül tudja csekkolni, hogy lenne e esélye a másiknál, ha pl. ténylegesen nem talál valamit és segítséget kér. De persze azt sem szereti mindenki, hogyha épp el van foglalva, és gyorsan kész akar lenni a kaja vétellel akkor maximum jelzi hogy itt és itt van, és már mire a másik odanézne már a pénztárnál van az illető.

2022. jan. 20. 09:31
 15/39 anonim válasza:
* csiszoltathatták ott, amit begyűjtöttek maguknak.
2022. jan. 20. 09:32
 16/39 anonim válasza:

És ezeknél a hobbiknál tudod, hogy a neked tetsző jönni fog mindig az edzésre pl. tehát nincs az a gyakran felsülést okozó stressz, hogy ha most nem szólítnád le, akkor elúszott, hanem van időd kipuhatolni, hogy te is szimpi vagy neki, vagy helyesebben fogalmazva, hogy te is tetszel-e neki, tehát van köztetek vonzódás. Az ismerkedéshez idő kell.

14-es vagyok.

2022. jan. 20. 09:36
 17/39 anonim válasza:
Társaságban, közösségben a legjobb, legegyszerűbb. Nekem az ijesztő, ha egy vadidegen odalép hozzám az utcán, akiről semmit sem tudok. De ha már látásból ismerjük egymást valahonnan, az jó alap arra, hogy elkezdjünk beszélgetni.
2022. jan. 20. 09:47
 18/39 anonim válasza:

Viszont!

Ne essünk át a ló túloldalára!

A 14-es kapcsán jutott eszembe, hogy pl. én imádok túrázni, volt, hogy akartam "társat" keresni ehhez a hobbihoz. De úgy társat, mint egy barátot, akivel együtt tudunk menni kirándulni. Errefel azzal szembesültem, hogy a legismertebb túratárskereső, és a facebook csoport is tele van férfiakkal akik igazából párt keresnek, és simán ilyen ismerkedős hátsó szándékkal keresnek embereket.

2022. jan. 20. 10:13
 19/39 anonim válasza:

Szerintem az online ismerkedés zsákutca egy átlag férfi számára, mert a tagok 75%ban férfiak. A férfiak legszebb/legjobb 5%-a szerezhet magának max 6/10 es csajt. Az az feletti nők kb nem válaszolnak, nem húznak jobbra senkit. Sok nő csak ego növelőnek használja ezeket a sz@rokat. Továbbá teli van harmincas elvált anyukákkal az egész, gondolom ilyen fiatalon nem arra vágysz. :D

Egy rakat videó van a neten hogy miért szívás az online ismerkedés férfiaknak.

Szerintem ismerkedésre kifejezetten jó a szórakozóhelyeken kívül még a könyvtár, edzőterem, közös hobbyk helyszínei, boltok, kutyasétáltatás közben a többi kutyás társasága. Egyetemi programok, szabadtéri rendezvények.

Szerintem az igazság az hogy nem is annyira a helyszín számít, inkább a kinézet, a jó fellépés, szimpátia, jó beszédkészség, magabiztosság. Ha azt is mondja valaki, hogy nem szeret spontán ismerkedni, de szimpi vagy neki, akkor nem lesz ellenére a dolog.

2022. jan. 20. 10:17
 20/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az eddigi remek válaszokat!

Nyugodtan jöhetnek persze továbbra is az észrevételek, hogy mindenki aki idetéved, tanulhasson valamit. :)

2022. jan. 20. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!