Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hölgyek/Lányok! Hol és milyen...

Hölgyek/Lányok! Hol és milyen helyen szerettek ismerkedni, illetve milyen körülmények között?

Figyelt kérdés

Bővebben arra gondolok, hogy milyen helyszínek, helyzetek azok, ahol nem kellemetlen számotokra, ha odamennek hozzátok ismerkedés céljából?

Mikre kellhet odafigyelni?

Példának okáért, ha parkban/kávézóban olvastok akkor vevők lennétek rá?

Igen/nem, miért?

2022. jan. 20. 06:14
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:

Én is a személyes ismerkedést preferálom. Sokkal tisztább és őszintébb, mint egy társkereső. Jelenleg fenn vagyok Tinderen, de csak arra használom, hogy randipartnert keressek. Ha felkeltette egymás érdeklődését a leírásunk, találkozzunk, és eldől, akarunk-e egymástól valamit, vagy sem.

Viszont ez csak kényszermegoldás. A legjobb volna élőben szerezni randipartnert, de sajnos a legtöbben nem nyitottak az ismerkedésre, talán pont a fentebb kifejtett okok miatt. Vagy élőben tetszem neki, de akkor sem elegyedünk szóba, hanem majd két hét múlva rámír facebookon, és majd ott. Tulajdonképpen a régi szép időkben ez úgy működött, hogy szemezéssel, mosollyal, vagy valami hasonlóval kezdődik a dolog. Ebből rögtön látszik, a másik vevő-e az ismerkedésre, vagy rád. Szóval azt tudnám javasolni, először így próbáld megteremteni a kontaktot, és ha pozitív a visszajelzés, akkor kezdeményezz direktbe. Persze manapság az a baj, hogy egymásra is alig néznek rá az emberek, nemhogy bele merjenek nézni a szemébe vagy rámosolyogni. Mintha elfelejtettünk volna egymással emberként kommunikálni.

21/l

2022. jan. 20. 11:39
 22/39 anonim válasza:

21-es:

A tinder közismert szexpartnerkereső.

2022. jan. 20. 11:42
 23/39 anonim válasza:

18-as én nem tudom, meghirdetett nyílt túra képein is láttam vegyesen voltak.

De én nem olyan túra hirdetésekről beszéltem, vannak olyan túra közösségek, ahol vannak állandó tagok, és itt jobban meg tudod ismerni a másikat, nem fogja letámadásnak venni, ha nyílt túrán bepróbálkozol, és nem nyert, akkor egész túrán ezt kell elviselned neked is és neki is.

Azt nem tudom, hogy ezekben a túra közösségekben milyen arányban vannak férfiak és nők. Az tényleg ciki ha van egy szem nő, ami mindegyik férfi túratársának bejön. De ritka az ilyen.

2022. jan. 20. 11:52
 24/39 anonim válasza:

Bár őszinte leszek, én ha túrázni megyek, akkor nem társkeresési céllal, hanem azért mert imádom a természetet.

23-as vagyok.

De én leginkább a spontán ismerkedésről és nem a direkt betervezett ismerkedésről beszélek. Nem arról, mikor megtervezi minden lépését, hanem ilyen helyeken bár nem a társkeresés miatt van ott, de előbb alakulhatnak itt párok, mint olyannak aki rágörcsöl, és direkt bepróbálkozik nőknél. Manapság már nem hagynak időt az emberek a spontán megismerésére a másiknak, mindent tervekhez kötnek, hogy na itt majd lesz párja. A hozzáállással van a probléma, nem a helyekkel. De tényes való hobbi vagy szabadidős társas hobbi vagy sport kapcsán előbb alakulnak párkapcsolatok.

2022. jan. 20. 11:56
 25/39 anonim válasza:

Én nyitott vagyok utcai ismerkedésre. Nem fogok elrohanni, sőt becsülöm, ha valaki odamer menni a másikhoz. 1-2 ilyennel találkoztam, de a többség figyel a távolból és látom rajtuk, hogy

nem mernek lépni. Ezzel már elvágták magukat nálam. Érdekes, hogy az idősebb korosztály mer lépni, mert nem a telefonon nőttek fel, de közöttük is van kivétel, aki be van szarva, de mondjuk sokkal idősebbel nem ismerkedek társkeresés céljából.

2022. jan. 22. 09:42
 26/39 anonim válasza:
Hmm vannak szimpatikus válaszok a női oldalról . Például én oda merek lépni ha látom hogy megvolt a szemezés a mosoly ami arra enged következtetni hogy van esély . De a negatív tapasztalat hogy rengetegen fel se néznek a telefonbol .
2022. jan. 23. 13:05
 27/39 anonim válasza:
26-os én sem szoktam felnézni, ezerrel nézem hogy mit kell vennem. Android vagyok boltba. :D
2022. jan. 23. 13:17
 28/39 anonim válasza:
De pedig annyira rossz én meg csak nézek ki a felyemből keresem a tekintetét de semmi 😬
2022. jan. 23. 13:44
 29/39 anonim válasza:
j-jével írják a fejedet nem ly-al :')
2022. jan. 23. 13:49
 30/39 anonim válasza:
Oooo jó bocsánat .
2022. jan. 23. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!