Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vn Itt valaki aki szeretne...

Vn Itt valaki aki szeretne barátkozni, későbbiekben napi szinten irogatni más platformon? Ha igen a többi lent....

Figyelt kérdés

Sziasztok! 16 éves vagyok és való életben sajnos olyan emberekkel vagyok körülvéve akik normáltalanok és egyáltalán nem felelnek meg az ismerősi kikötéseimnek, így a neten próbálok normális, kedves embereket találni akikkel normális, hosszú beszélgetéseket lehet átélni, ha érdekelne bárkit is 4,6-os tanulmányi átlagom van egy 5 éves szakgimnáziumban szóval szorgalmas vagyok és tanulok is rendesen.... Amik az igényeim: kedves, megértő, nem nagyképű, nem visel haspólót -6 fokba (mert általában ezek a lányok p*csák és megbízhatatlanok), nem cigizik-drogozik és nem energiaitalfüggő, röviden csak civilizált és 100%-ban normális. Lányokkal szívesebben beszélgetek mert nem nagyon van lány barátom és néha jó lenne beszélni arról, hogy ők mit szeretnek...Ha felkeltettem figyelmed írj ide nyugodtan :D

16/F

2022. jan. 9. 17:04
1 2
 11/14 anonim válasza:
Jaj, de sok itt a hülye válaszoló.. Egyébként én szívesen beszélgetek veled kérdező.
2022. jan. 9. 19:52
 12/14 anonim válasza:

Kérdezőnek teljesen igaza van.

Nem a haspoló miatt, hanem mert itt tényleg 10 válaszolóbol 8 tutti talál fogást a lekostolásra mindenkin.

És ha valaki ki meri ejteni a száján a saját jótulajdonságait, azt letámadják, hogy milyen beképzelt majom stb stb.

Na ez a baj.

Kinek fáj, ha valaki leírja a frankót magáról és az minden csak nem átlagmaszlag ?

2022. jan. 10. 17:33
 13/14 anonim válasza:

12-esre:

Leirhatja magarol a frankot, de az ahogy leirta, es az ahogy lereagalja masok velemenyet az igenis egy nagyon gyerekes viselkedes.Majd kinovi.

Ha velemenyt kersz es kapsz ne te kapd fel a vizet, kedves kerdezo.

Vannak lanyok akik nem szeretik mutogatni a hasukat, de ahogy irtak is, ha igy beszelsz a lanyokkal tok mindegy milyen ruhaban vannak, odebb fognak allni.

Sok sikert az almaidhoz azert.

2022. jan. 10. 18:08
 14/14 anonim válasza:
sajnos ezek után a kommentek után már tudom, miért vagy magányos. Az álomállás nem a 4,6-os átlagtól lesz...
2022. jan. 10. 20:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!