Lehet itt ismerkedni? 30/F
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kérdés önmagáért beszél!
Találtam olyan válaszokat társkereső oldalakkal kapcsolatos kérdéseknél, ahol azt állították hogy lehet ezen az oldalon is ismerkedni.
Ha még mindig, akkor azt hogyan? Csak feldobsz egy "hirdetés" szerű kérdést aztán ennyi? Vagy van erre valami külön kategória ahova ezeket írni lehet?
jan. 22. 19:44
1/8 Fragments of Fantasy válasza:
Írsz válaszokat/olvasol válaszokat és beszélgetést kezdeményez esetleg egy olyannal, aki szimpatikus neked.
jan. 22. 19:53
2/8 anonim válasza:
Lehet ismerkedni itt is miért ne lehetne?
A kérdés csak az hogy kinek milyen céljai vannak a másikkal. (barátkozás, párkapcsolat, alkalmi)
Mert nagyon nem mindegy ám
jan. 22. 22:50
3/8 anonim válasza:
Régebben lehetett most már nemigazán
jan. 23. 15:28
4/8 anonim válasza:
ebben a korban már a legtöbb nő így vagy úgy talált magának egy palimadarat aki felcsinálta és rakja ki naponta a tökéletes családi fotókat ami kurvára nem érdekel senkit xD Szóval nem nagyon... várj egy pár évet amikor majd kidobják őket, szingli anyukák lesznek és akkor nagyon leadják majd a színvonalat csak hogy találjanak egy pótapát a kölküknek meg hogy közteherviselés legyen a kasszában
jan. 25. 21:05
5/8 anonim válasza:
Akkor meg ő lesz a palimadàr cserébe kap puncit.. meg egy lurkót..meg egy volt férjet. Hàt akkor inkább az örök magàny 😄
jan. 25. 21:36
6/8 anonim válasza:
#5 óóó, én ismerek olyan idiótát aki mindent benyel csak ne legyen egyedül, mármint férfi :D Állandóan panaszkodik, hogy hisztis a nő, meg ő (a férfi) adja az egészbe a lóvét, meg a nő köjke egy seggfej és meg se fegyelmezheti... de még mindig inkább ez mint hogy egyedül legyen. Kitudja nem-e egy ilyen a kérdező is? :D
jan. 25. 22:12
7/8 anonim válasza:
Írtam üzenetet
jan. 27. 21:01
8/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, gonoszul hangzik de francnak se kéne egy szingli anyuka egy gyerekkel... nem akarom folytatni valaki másnak a save file-ját... amúgy meg csak azért voltam rá kiváncsi mert mostanság nem találok értelmes nőket, vagy mindig stikkeseket fogok ki vagy elérhetetlenek, nemrég költöztem új városba is gondoltam ha megy itt a dolog talán a közelben találok itt valakit ezen az oldalon, kitudja, még nem próbáltam ilyesmit. :D
jan. 28. 02:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!