Extrém túlsúlyos,párkereső nő létezhet?
Figyelt kérdés
Kedves,barátságos hatalmas méretű nő,aki olyan férfire vágyik,aki elfogadja így, s vonzónak tarja?jan. 22. 14:15
1/6 anonim válasza:
Igen léteznek extrém túlsúlyos nők. Szerinted ők nem vágynak a párkapcsolatra?
jan. 22. 14:36
2/6 A kérdező kommentje:
De,biztos.Ilyen hölgyet keresek,csak akkora kevés van,mint amekkora a zsánerem./150 kg+/
jan. 22. 14:39
3/6 A kérdező kommentje:
Valamiért félnek írni,de nem tudom az okát.Pedig nagyon szeretnék ilyen hölgyet találni.
jan. 22. 15:35
4/6 anonim válasza:
Szerintem vannak, de önbizalom híján nem keresnek párt.
jan. 23. 22:13
5/6 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom.Én szívesen öntenék beléjük önbizalmat azzal,hogy vonzónak, szépnek tartom őket.De ehhez ismerkedni kellene.Volt már ilyen extrém nagy partnerem,aki csak akkor hitte el,hogy valóban tetszik nekem,amikor személyesen találkoztunk.
jan. 24. 07:25
6/6 anonim válasza:
Na és mégis hova tűnt ez az egy szem partnered? Vagy ez is csak egy kamu?
Már mióta parádézol itt ezzel a régi(vajon igaz?) sztorival...
Ha szeretnéd a dagikat akkor sorra hódítanád megfele őket! Sőt, egyszerre vagy ötnek is csapnád a szelet! Naponta több száz ilyen jön velem szemben...
Ráadásul az összes ismerősöm arról panaszkodik hogy kövérek nyomulnak náluk!
jan. 24. 23:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!