Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tetszik egy lány. Ezzel a...

Tetszik egy lány. Ezzel a szöveggel szrrintetek leszólítsam? "Már pár napja nem tudok aludni mióta megláttalak. Mondj nyugodtan bármit, hogy vab barátod vagy nem vagyok.szimpatikus.De erösíts meg abban, hogy jól tettem, hogy leszólítottalak.

Figyelt kérdés

tegnap 20:45
 1/7 anonim válasza:

Ez a "pár napja nem tudok aludni" szöveg ijesztő tud lenni. Kicsit finomíthatnál rajta.

Meg készülj arra, mi van, ha a válasz: "nem"

tegnap 21:02
 2/7 modder151 válasza:

A lányok, ha megérzik rajtad, hogy kellenek neked, akkor már nem leszel nekik vonzó... Legalábbis legtöbbjük így van bekötve, gyárilag.

Ezzel a dumával őt emeled, magadat meg degradálod. De próbáld ki, ha gondolod...

tegnap 21:15
 3/7 anonim válasza:
Ez így szerintem túlságosan is kimódolt, és egy kicsit erőltetett. Talán többet érsz el azzal, hogy azt mondod neki, hogy "Szoktalak látni errefelé, szimpatikus vagy, és szeretnélek megismerni". Nem kell túlcifrázni, és legfőképpen nem kell alájuk adni a lovat, sokan már így is teljesen elszálltak maguktól.
tegnap 21:24
 4/7 anonim válasza:
Nem kell ennyire erőltetten őszintének lenni. Csak szólítsd le.
tegnap 22:28
 5/7 anonim válasza:
Ez nagyon rossz duma, dolgozz még rajta.
tegnap 22:59
 6/7 anonim válasza:

Ez a szöveg így nem jó.

Már eleve a negatív választ sugallod (mondd hogy van baratod, nem vagyok szimpi). Ez így egy önbeteljesítô prófécia lesz.

Miért akarna megismerni, ha nálad eleve félig üres a pohár?

Ráadásul tudat alatt azt mondod ezzel, hogy te hozzá vagy szokva a visszautasításhoz. Ebbôl azt fogja gondolni, hogy ha téged sokan visszautasítanak, akkor annak biztos lehet valami oka, tehát ô is azt fogja tenni.

A nôk a magabiztos, határozott, pozitív srácokat szeretik. Ha nem vagy az, legalább ne mutasd ki rögtön az elején és dolgozz rajta hogy megváltozz.

Esetleg próbáld meg így vagy találj ki valami poént hozzá te magad:

"Már pár napja nem tudok aludni mióta megláttalak. A haverjaim már lassan pandának néznek, annyira karikás a szemem, úgyhogy muszáj volt idejönnöm bemutatkozni. Szia, XY vagyok..."

És folytatod valami vidám dologgal...

Arra az esetre meg, ha azt mondja hogy van barátom, nem vagy szimpi, stb, találj ki valami vicces dumát aztán elegánsan köszönj el, kívánj neki szép napot, stb.

tegnap 23:58
 7/7 anonim válasza:

Ja, és az kimaradt hogy ne függj a lány válaszától. Csúnya kifejezéssel élve 'le kell sz*rni' (nem a lányt, hanem hogy hogyan ítéli meg a közeledésedet).

Nehogy már ô erôsítsen meg téged abban, hogy jól tetted-e vagy nem...

Te FÉRFI vagy, az a dolgod hogy közeledj a nôkhöz.

Ôk meg vagy fogadják vagy nem.

De egy FÉRFI-t ez nem hat meg, tudja hogy van ilyen is, olyan is...

Ha nem jön össze, semmi baj, jöhet a következô...

ma 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!